Να στείλετε μήνυμα
products

Σινόβο TR228H υψηλής ισχύος περιστροφική συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού - αποδοτική και αξιόπιστη

Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: SINOVO
Λεπτομερής ενημέρωση
Υψηλό φως:

Σινώβο περιστρεφόμενη συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού

,

228h περιστρεφόμενη συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού

,

Μεγάλη ισχύς περιστροφική μηχανή τρυπήματος


Περιγραφή προϊόντων

Το TR228H είναι μια βιομηχανική και πολιτική κατασκευαστική εξέδρα, η οποία είναι κατάλληλη για το θεμέλιο των αστικών μετρό, μεσαίων και ψηλών κτιρίων, κλπ.Αυτό το μοντέλο μπορεί να επιτύχει χαμηλό κενό και είναι κατάλληλο για ειδικά σενάρια κατασκευής, όπως χαμηλά εργοστάσια και γέφυρες.
 

Σινόβο TR228H υψηλής ισχύος περιστροφική συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού - αποδοτική και αξιόπιστη 0


 
 
Νέα ΓΕΝΑΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΚΗ ΠΡΟΡΙΛΗΣΗ

 1. Τεχνολογία ηλεκτρικού ελέγχου

Καινοτόμος σχεδιασμός της πρώτης ηλεκτρικής τεχνολογίας ελέγχου της βιομηχανίας, η οποία ελέγχεται από ηλεκτρικά σήματα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας,υπονομεύει την παραδοσιακή μέθοδο ελέγχου των περιστρεφόμενων γεωτρήσεων, και διαθέτει τεχνικά πλεονεκτήματα υπεργεννήσεως.

 1. Αναβάθμιση βασικού συστατικού

Μια νέα διάταξη της δομής του οχήματος, το τελευταίο σασί περιστρεφόμενου εξορυκτήρα Carter, μια νέα γενιά κεφαλών ισχύος, υψηλής αντοχής ανθεκτικοί στη στρέβλωση σωλήνες γεώτρησης.Τα υδραυλικά εξαρτήματα, όπως οι κύριες αντλίες και οι κινητήρες, είναι όλα εξοπλισμένα με μεγάλη μετατόπιση.

 1. Τοποθέτηση υψηλού επιπέδου

Οδηγούμενη από τη ζήτηση για δείκτες και καθοδηγούμενη από την τεχνολογική καινοτομία, είναι σε θέση να αναπτύξει υψηλής ποιότητας μηχανήματα κατασκευής πυλών για την επίλυση των προβλημάτων της χαμηλής αποτελεσματικότητας της κατασκευής,υψηλό κόστος κατασκευής και σοβαρή ρύπανση των συνηθισμένων εγκαταστάσεων γεώτρησης, και να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας για τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις.

 1. Έξυπνες λύσεις

- είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες συνολικές κατασκευαστικές λύσεις, ιδίως σε περίπλοκα περιβάλλοντα εφαρμογής και γεωλογικές συνθήκες,να βελτιώσει τα έσοδα από την κατασκευή των έργων κατασκευής και να επιτύχει συνεργασία με τους πελάτες που αποφέρει οφέλη για όλους. Να συνειδητοποιήσουμε την συνεργασία κέρδους-κέρδους με τους πελάτες.

Σινόβο TR228H υψηλής ισχύος περιστροφική συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού - αποδοτική και αξιόπιστη 1

 

Βασικές παραμέτρουςΠαράμετροςΜονάδα
Κύβος 
Μέγιστη διάμετρος γεώτρησης1900χμ
Μέγιστο βάθος γεώτρησης76m
Ροταριακή κίνηση 
Μέγιστη ροπή εξόδου240KN-m
Τροποποίηση6 ~ 27στροφές
Σύστημα πλήθους 
Μέγιστη δύναμη πλήθους210ΣΧ
Μέγιστη δύναμη έλξης270ΣΧ
Σύστημα πλήθους5000χμ
Κεντρικό κουμπί 
Δύναμη ανύψωσης (πρώτο στρώμα)240ΣΧ
Διάμετρος σύρμας32χμ
Ταχύτητα ανύψωσης65m/min
Βοηθητικό κουμπί 
Δύναμη ανύψωσης (πρώτο στρώμα)100ΣΧ
Διάμετρος σύρμας18χμ
Γωνία κλίσης του πλοίου 
Αριστερά/δεξιά5°
Προς τα εμπρός4°
Τάξι 
Μοντέλο πλαισίουΚαθορισμός των προδιαγραφών 
Κατασκευαστής κινητήραΚαρτπελέρCATΚΑΤΑΡΠΙΛΑ
Μοντέλο κινητήραC-7.1e 
Δύναμη κινητήρα195KW
Δρομολογία κινητήρα2000στροφές
Συνολικό μήκος του πλαισίου4920χμ
πλάτος παπουτσιού πορείας800χμ
Δύναμη έλξης510ΣΧ
Συνολική μηχανή 
Δραστηριακό πλάτος4300χμ
Υψόμετρος εργασίας21691χμ
Διάρκεια μεταφοράς15320χμ
πλάτος μεταφοράς3000χμ
Υψόμετρο μεταφοράς3463χμ
Σύνολο βάρους (με σχοινί κέλι)64.5t
Συνολικό βάρος (χωρίς ράβδο κέλι)54.5t

 

 
Προδιαγραφή για την τυποποιημένη μπάρα Kelly

Τρίξιμο Kelly bar: ¥440-6*14

Κλειδί Kelly bar: 440-4 * 14

 

Σινόβο TR228H υψηλής ισχύος περιστροφική συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού - αποδοτική και αξιόπιστη 2Σινόβο TR228H υψηλής ισχύος περιστροφική συσκευή γεωτρήσεων πηγών νερού - αποδοτική και αξιόπιστη 3
Η υδραυλική περιστρεφόμενη γεώτρηση είναι μια μέθοδος γεώτρησης που χρησιμοποιεί υδραυλική ισχύ για να περιστρέψει το τρυπάνι και να παράσχει την αναγκαία δύναμη για την γεώτρηση στο έδαφος.Χρησιμοποιείται συνήθως σε διάφορες εφαρμογές γεωτρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των γεωτρήσεις πηγών νερού, των γεωτεχνικών ερευνών, της εξερεύνησης ορυκτών και της γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Στην υδραυλική περιστρεφόμενη γεώτρηση, η περιστρεφόμενη ισχύς παράγεται από υδραυλικό κινητήρα, που συνήθως τροφοδοτείται από υδραυλικό σύστημα που συνδέεται με την εξέδρα γεώτρησης.είναι υπό πίεση και κατευθύνεται στον υδραυλικό κινητήραΟ κινητήρας οδηγεί το τρυπάνι να διεισδύσει στο έδαφος, δημιουργώντας μια τρύπα.
Η διαδικασία γεώτρησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
Επιλογή τρυπών: Ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις του έργου, επιλέγονται διαφορετικοί τύποι και μεγέθη τρυπών.Το τρυπάνι επιλέγεται με βάση παράγοντες όπως ο τύπος του σχηματισμού που τρυπώνεται, η επιθυμητή διάμετρος τρύπας και ο σκοπός της εκτέλεσης της γεωτρικής.
Συγκρότημα χορδών τρυπών: Το χορδές τρυπών αποτελείται από αλληλένδετους σωλήνες τρυπών ή ράβδους που μεταδίδουν ροπή και δύναμη προς τα κάτω από την επιφάνεια στο τρυπάνι.Ο αριθμός και το μήκος των σωλήνων γεώτρησης καθορίζονται από το βάθος της τρύπας.
Κύκλο υγρού γεώτρησης: Ένα υγρό γεώτρησης, που συχνά αναφέρεται ως λάσπη γεώτρησης, χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη διαδικασία γεώτρησης.Η λάσπη γεωτρήσεις αντλείται κάτω από το σκοινί της γεώτρησης και βγαίνει μέσω ακροφύλλων κοντά στο τρυπάνιΧρησιμοποιείται για πολλαπλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της ψύξης και της λιπαντικής της τρύπας, της μεταφοράς των κοπλιμάτων στην επιφάνεια και της διατήρησης της πίεσης στο γεωτρύπανο για την πρόληψη της κατάρρευσης.
Ροταριακή γεώτρηση: Ο υδραυλικός κινητήρας που είναι συνδεδεμένος με την εξέδρα γεώτρησης εφαρμόζει δύναμη περιστροφής στο τρυπάνι, προκαλώντας το να περιστρέφεται και να κόβει το σχηματισμό.η λάσπη γεώτρησης μεταφέρει τα αποκόμματα στην επιφάνεια μέσω του δακτυλιοειδούς χώρου μεταξύ της γραμμής γεώτρησης και του τοίχου του γεωτρύπου.
Παρακολούθηση και δειγματοληψία: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γεώτρησης, παρακολουθούνται διάφορες παραμέτρους, όπως ο ρυθμός γεώτρησης, οι ιδιότητες του υγρού γεώτρησης και τα χαρακτηριστικά σχηματισμού.Μπορεί να συλλέγονται δείγματα από το γεωτρικό υλικό για ανάλυση και αξιολόγηση των συνθηκών του υπόγειου εδάφους..
Η υδραυλική περιστρεφόμενη γεώτρηση προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής απόδοσης γεώτρησης, της ικανότητας να διεισδύσει σε διάφορους σχηματισμούς και της ικανότητας να γεώτρει βαθιές γεώτρησης.Η μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες λόγω της ευελιξίας και της αποτελεσματικότητας της στην πρόσβαση σε υπόγειους πόρους και πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171