Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
1 2 3 4 5
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: SINOVO
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 20 Million-30 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. διεθνούς εμπορίου του Πεκίνου SINOVO, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής του εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής και οι λύσεις κατασκευής, που δεσμεύεται στον τομέα των μηχανημάτων κατασκευής, του πράκτορα προϊόντων εξοπλισμού εξερεύνησης, εισαγωγών και εξαγωγής και της διαβούλευσης σχεδίου κατασκευής, έχουν εξυπηρετήσει τους προμηθευτές βιομηχανίας μηχανημάτων και εξερεύνησης παγκόσμιας κατασκευής.

 

Από το αρχές της δεκαετίας του '90, τα μέλη σπονδυλικών στηλών της επιχείρησης έχουν εξυπηρετήσει στον τομέα των μηχανημάτων κατασκευής. Μετά από περισσότερο από 20 έτη ανάπτυξης και καινοτομίας, η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία συνεργασίας με πολλούς τοπ κατασκευαστές εξοπλισμού στον κόσμο και τους διάσημους κατασκευαστές εξοπλισμού στην Κίνα, και έχει κερδίσει πολλά βραβεία στα προγράμματα εξαγωγής μηχανημάτων και εξοπλισμού εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας για πολλά χρόνια.

 

Το 2008, η επιχείρηση πραγματοποίησε τη στρατηγική ολοκλήρωση και είδρυσε την επιχείρηση TEG Άπω Ανατολή στη Σιγκαπούρη για να ενισχύσει ανάπτυξη της νοτιοανατολικής ασιατικής αγοράς.

 

Το 2010, η επιχείρηση επένδυσε στη βάση παραγωγής και κατασκευής της αναδυόμενης ζώνης επίδειξης βιομηχανίας Hebei Xianghe, που καλύπτει μια περιοχή 67 MU, με μια συνολική επένδυση 120 εκατομμύρια yuan, συμμετέχων στην Ε&Α και την κατασκευή των μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής σωρών, την ανύψωση, τη διάτρηση φρεατίων νερού και το γεωλογικό εξοπλισμό εξερεύνησης.

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Το επιχειρησιακό πεδίο SINOVO στρέφεται κυρίως στα μηχανήματα κατασκευής σωρών, την ανύψωση, τη διάτρηση φρεατίων νερού και το γεωλογικό εξοπλισμό εξερεύνησης, τις πωλήσεις και την εξαγωγή των μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατασκευής, καθώς επίσης και τη λύση των μηχανών και των εργαλείων. Έχει καθιερώσει τις εμπορικές σχέσεις με περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, τη διαμόρφωση πωλήσεις, το δίκτυο υπηρεσιών και το διαφοροποιημένο σχέδιο μάρκετινγκ σε πέντε ηπείρους.

 

Όλα τα προϊόντα έχουν λάβει ISO9001: πιστοποίηση του 2000, πιστοποίηση CE και GOST πιστοποίηση. Μεταξύ τους, οι πωλήσεις της συσσώρευσης των μηχανημάτων είναι το πρώτο εμπορικό σήμα στην Κίνα στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, και έχουν γίνει συνεχώς ο άριστος κινεζικός προμηθευτής της αφρικανικής βιομηχανίας εξερεύνησης. Και στη Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, τις υπηρεσίες σχεδίου του Αλγερι'ου, για να παρέχει τη σφαιρική τεχνολογία και τα ανταλλακτικά παρέχετε την υπηρεσία ποιοτικών μεταπωλήσεων.

Ιδανικά και πεποιθήσεις

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, SINOVO εμμένει στην έννοια πυρήνων «της ακεραιότητας, του επαγγελματισμού, της αξίας και της καινοτομίας», εστιάζοντας στην παροχή του περιεκτικού και υψηλής ποιότητας εξοπλισμού οικοδόμησης και το σχέδιο οικοδόμησης για τις επιχειρήσεις οικοδόμησης ιδρύματος σε όλο τον κόσμο, που εμμένουν στη «κατασκευή το μελλοντικό ίδρυμα» το ιδανικό και η πίστη του ιδρύματος, δίνει το πλήρες παιχνίδι στα επαγγελματικά, γρήγορα και κατάλληλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα υπηρεσιών της επιχείρησής μας, με την ποιοτική πολιτική «της ποιότητας επάνω από όλα», ρεαλιστικός και τολμηρός, και το πνεύμα της τελειότητας, μπορούμε να κερδίσουμε πολύ κόστος αγορών εξοπλισμού εφαρμοσμένης μηχανικής για τους πελάτες, και να πάρουμε το προβάδισμα στον ανταγωνισμό αγοράς.

 

 

 

Ιστορία

 

Από το αρχές της δεκαετίας του '90, τα μέλη σπονδυλικών στηλών SINOVO έχουν εξυπηρετήσει στον τομέα των μηχανημάτων κατασκευής. Μετά από περισσότερο από 20 έτη ανάπτυξης και καινοτομίας, η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία συνεργασίας με πολλούς τοπ κατασκευαστές εξοπλισμού στον κόσμο και τους διάσημους κατασκευαστές εξοπλισμού στην Κίνα, και έχει κερδίσει πολλά βραβεία στα προγράμματα εξαγωγής μηχανημάτων και εξοπλισμού εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας για πολλά χρόνια.

 

Το 2008, η επιχείρηση πραγματοποίησε τη στρατηγική ολοκλήρωση και είδρυσε την επιχείρηση TEG ΆΠΩ ΑΝΑΤΟΛΉ στη Σιγκαπούρη για να ενισχύσει ανάπτυξη της νοτιοανατολικής ασιατικής αγοράς.

 

Το 2010, η επιχείρηση επένδυσε στη βάση παραγωγής και κατασκευής της αναδυόμενης ζώνης επίδειξης βιομηχανίας Hebei Xianghe, που καλύπτει μια περιοχή 67 MU, με μια συνολική επένδυση 120 εκατομμύρια yuan, συμμετέχων στην Ε&Α και την κατασκευή των μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής σωρών, την ανύψωση, τη διάτρηση φρεατίων νερού και το γεωλογικό εξοπλισμό εξερεύνησης.

 

Το Πεκίνο Sinovo διεθνές & βαριά Co. ΕΠΕ βιομηχανίας Sinovo είναι ISO9001: 2000 επικυρωμένος κατασκευαστής των εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων και της συσσώρευσης των εγκαταστάσεων γεώτρησης. Από την αρχή μας, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλή - ποιοτικός τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός στους σφαιρικούς πελάτες. Χάρι στις προσπάθειές μας κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε καθιερώσει μια βάση παραγωγής που καταλαμβάνει έναν τομέα 7, 800 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένη με πάνω από 50 κομμάτια του εξοπλισμού. Προκειμένου να ικανοποιήσει η αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά, εργαζόμαστε συνεχώς για να αυξήσουμε τη ικανότητα παραγωγής μας. Τώρα η ετήσια παραγωγή μας για τις εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων είναι 1, 000 μονάδες οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού είναι 250 μονάδες και οι περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων είναι 120 μονάδες. Επιπλέον, χάρι στη σκληρή δουλειά των επαγγελματικών μηχανικών μας, είμαστε στην πρώτη γραμμή του τομέα των ηλεκτρονικών υδραυλικών συστημάτων ελέγχου και κίνησης, ο οποίος βοηθούν να κρατήσουν τον τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό μας ανταγωνιστικό στην αγορά. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη του Πεκίνου, η πρωτεύουσα της Κίνας. Εδώ έχουμε πρόσβαση στην κατάλληλη μεταφορά, το άφθονο εργατικό δυναμικό, και τη προηγμένη τεχνολογία. Αυτό διευκολύνει την παραγωγή και τη ναυτιλία των προϊόντων μας και επιτρέπει σε μας για να τους παρέχει σε χαμηλότερες τιμές.

 

 

Υπηρεσία

Σαν από παλιά καθιερωμένο κατασκευαστή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων στην Κίνα, SINOVO κάνει επιχειρήσεις με τη φήμη και από στόμα σε στόμα. Αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε την τέλεια εξυπηρέτηση πελατών. Για να κάνουμε τους πελάτες να αισθανθούν ασφαλείς σε χρησιμοποίηση των προϊόντων μας, καθιερώνουμε ένα πλήρες σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, και παρέχουμε μια ενός έτους εξουσιοδότηση για τις εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεών μας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, παρέχουμε την ελεύθερη διόρθωση, την κατάρτιση χειριστών και την υπηρεσία συντήρησης. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης τα ελεύθερα ανταλλακτικά. Δεδομένου ότι τα κύρια συστατικά μας εισάγονται από τις παγκόσμιες διάσημες επιχειρήσεις, οι υπερπόντιοι πελάτες μας μπορούν να διατηρήσουν αυτά τα συστατικά εύκολα.

 

Pre-sale υπηρεσία


1.  Για κάθε προϊόν, θα παράσχουμε στους πελάτες τις σχετικές πληροφορίες προϊόντων και τις τεχνικές πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα εφαρμογής του προϊόντος.
2. Σύμφωνα με την εμπορική σύμβασή μας, θα στείλουμε τα τρυπώντας με τρυπάνι προϊόντα εξοπλισμού εγκαίρως.
3. Όλος ο εξοπλισμός πρέπει να περάσει από την ακριβή επιθεώρηση και την επαναλαμβανόμενη δοκιμή να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών.
4.  Τα προϊόντα μας μπορούν να επιθεωρηθούν από έναν τρίτο. Όλα τα προϊόντα εγκαταστάσεων γεώτρησης θα βελτιωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.
 

Υπηρεσία μέσα στην πώληση


1. Θα πληρώσουμε τη πολλή προσοχή στο καθεστώς των πελατών μας. Διατηρούμε επαφή συνήθως με τους πελάτες μας και τους επισκεπτόμαστε από καιρού εις καιρόν.
2.  Προς όφελος των πελατών μας, έχουμε προετοιμάσει τα αγαθά.
3. Ο χρόνος παράδοσής μας δεν είναι μακροχρόνιος, περίπου 10 έως 15 ημέρες. Όταν το προϊόν πρέπει να βελτιωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, ο χρόνος παράδοσης θα είναι πιό μακροχρόνιος.

 

υπηρεσία μεταπώλησης


1.  Παρέχουμε μια έως δύο εβδομάδες της επιτόπιας υπηρεσίας και των επιμορφωτικών προγραμμάτων για τους πελάτες μας.
2.  Τα κανονικά φορώντας μέρη θα αντικατασταθούν δωρεάν εντός της περιόδου εξουσιοδότησης.
3.  Για τη ζημία πέρα από το πεδίο της ευθύνης μας, μπορούμε να παρέχουμε τις τεχνικές οδηγίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, ώστε να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν νέες.

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ομάδα μας

Ασχολούμαστε μια άριστη κορυφαία ομάδα, με την παραγωγή και τις πωλήσεις των μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατασκευής για περισσότερο από 30 έτη. Πεπειραμένη επιχειρησιακή ομάδα εξωτερικού εμπορίου και επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων.

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας