Να στείλετε μήνυμα
products

Μηχανή τρυπαντικής μηχανής με υψηλή ροπή υψηλής απόδοσης TR210D: Τέλεια μηχανή τρυπαντικής μηχανής για εφαρμογές υψηλής ροπής

Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: SINOVO
Λεπτομερής ενημέρωση
Υψηλό φως:

Μηχανή υψηλής απόδοσης περιστροφικής γεωτρικής

,

Μηχανή τρυπαντικής μηχανής υψηλής ροπής

,

Μηχανή υψηλής απόδοσης περιστρεφόμενης γεώτρησης


Περιγραφή προϊόντων

TR210D Η περιστρεφόμενη γεωτρική συσκευή χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή πολιτικών και γεφυροτεχνικών κατασκευών,υιοθετεί προηγμένο έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και υδραυλικό σύστημα ελέγχου τύπου πιλότου αισθητήρα φορτίουΗ μηχανή είναι ασφαλής και αξιόπιστη και είναι κατάλληλη για τις ακόλουθες εφαρμογές:Στρώση με σύστημα τρύπησης CFA ̇ προμήθεια επιλογής;

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1Η εξέδρα γεώτρησης μπορεί να μεταφερθεί χωρίς να αποσυναρμολογείται ο σωλήνας γεώτρησης, γεγονός που εξοικονομεί το κόστος της εφοδιαστικής και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς,και το κατώτερο μέρος του έχει επιπλέον τις λειτουργίες επέκτασης και ανάσυρσης του σέρματος και μπορεί να ανασυρθεί πλήρως σε 3000mm, και εκτείνονται πλήρως σε πλάτος 4100 mm, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα της κατασκευής και προσαρμόζοντας τις κατασκευαστικές απαιτήσεις των περισσότερων μικρών εργοταξίων.

 

2Ο υψηλής ισχύος κινητήρας Dongfeng Cummins χρησιμοποιείται και πληροί τις εθνικές απαιτήσεις εκπομπών στάδιο-11, και έχει τα χαρακτηριστικά της οικονομίας, της αποτελεσματικότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος,σταθερότητα και ούτω καθεξής.

 

3Οι κεφαλές ισχύος με εγχώριες κορυφαίες μάρκες χρησιμοποιούνται με μέγιστη ταχύτητα περιστροφής 33 περιστροφές ανά λεπτό και έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής ροπής, αξιόπιστης απόδοσης και σταθερής ποιότητας.

 

4Το υδραυλικό σύστημα υιοθετεί τις διεθνείς προηγμένες έννοιες και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτιστοποίηση του περιστρεφόμενου εξοπλισμού γεώτρησης.η βοηθητική βαλβίδα, η βαλβίδα ισορροπίας, το σύστημα περπατήματος, το σύστημα στροφής, η λαβή πιλότου κλπ. είναι εισαγόμενων εμπορικών σημάτων και το βοηθητικό σύστημα χρησιμοποιεί σύστημα αισθητήρα φορτίου,και επιτυγχάνεται η κατανομή ροής κατά την απαίτηση.

 

5Όλα τα βασικά εξαρτήματα του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (οθόνη, ελεγκτής, αισθητήρας ρίψης, διακόπτης εγγύτητας ήχου κλπ.) είναι από αρχικά εξαγόμενα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας με διεθνώς γνωστές μάρκες,η αξιόπιστη αεροπορική σύνδεση χρησιμοποιείται για το κουτί ελέγχου προκειμένου να δημιουργηθούν ειδικά προϊόντα μηχανημάτων εσωτερικής μηχανικής.

 

6Οι κύριοι και οι βοηθητικοί κουμπιά είναι τοποθετημένοι στο στέλεχος για να διευκολύνουν την παρακολούθηση της κατεύθυνσης του σύρματος, το τύμπανο διπλής σπασμένης γραμμής είναι σχεδιασμένο και χρησιμοποιείται,Η συσκευή γεώτρησης περιβάλλεται με πολυεπίπεδες σύρμα για ομαλή απελευθέρωση, έτσι ώστε να μειώνεται αποτελεσματικά η φθορά των συρματόπλεκων και να βελτιώνεται αποτελεσματικά η διάρκεια ζωής των συρματόπλεκων.

 

Μηχανή Ετικέτα   Κάμινς
Κατηγορία ισχύος kw 194
Κατηγορία ταχύτητας r/min 2200
Ροταριακή κίνηση Μέγιστη ροπή εξόδου KN.m 210
Ταχύτητα γεώτρησης   0-30
Μέγιστη διάμετρος τρυπείας χμ 1500
Μέγιστο βάθος γεώτρησης m 45/57
Κύλινδρο που τραβάει κάτω Μέγιστη πίεση του έμπνευσης ΣΧ 150
Μέγιστη έλξη προς τα κάτω από το έμβολο ΣΧ 160
Μέγιστη ροή έλξης του έμβολο προς τα κάτω χμ 4100
Κεντρικό κουμπί Μέγιστη δύναμη έλξης ΣΧ 180
Μέγιστη ταχύτητα γραμμής m/min 80
Διάμετρος σύρμας χμ 28
Βοηθητικό κουμπί Μέγιστη δύναμη έλξης ΣΧ 50
Μέγιστη ταχύτητα γραμμής m/min 30
Διάμετρος σύρμας χμ 16
Κύρια ρακέτα πλάτη   ±4°
Προχωρημένα  
Κέλι Μπαρ.   406 αλληλένδετες ράβδοι Kelly 4*12,2m
Κλειδωμένη μπάρα Kelly5*12,2m
Υπόβαθρο Μέγιστη ταχύτητα οδήγησης χιλιόμετρα/ώρα 2.8
Μέγιστη ταχύτητα r/min 3
πλάτος του πλαισίου χμ 3000-4100
Διάμετρος σιδηροδρομικών γραμμών χμ 700
μήκος γείωσης της κάμπας χμ 4300
Υδραυλικό σύστημα Πίεση πιλότου MPa 3.9
Εργασιακή πίεση MPa 32
Συνολικό βάρος γεώτρησης χιλιόγραμμο 53800
Διάσταση Προϋποθέσεις εργασίας χμ 8200*4100*18150
Κατάσταση μεταφοράς χμ

14150*3000*3600

 

Μηχανή τρυπαντικής μηχανής με υψηλή ροπή υψηλής απόδοσης TR210D: Τέλεια μηχανή τρυπαντικής μηχανής για εφαρμογές υψηλής ροπής 0 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171