Να στείλετε μήνυμα
products

CQUY60HD πολλών χρήσεων υδραυλικός γερανός αντιολισθητικών αλυσίδων/ανάλογος γερανός συμπίεσης ελέγχου μηχανών υψηλής δύναμης δυναμικός

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO
Αριθμό μοντέλου: CQUY60HD
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: Κατασκευή Εξουσιοδότηση: 2000 ώρες απασχόλησης ή ένα έτος
Μηχανή: Μηχανή της CUMMINS Τμήματα πυρήνων: PLC, μηχανή, μηχανή, μειωτής, αντλία
Υψηλό φως:

υδραυλικός κινητός γερανός

,

Υδραυλικός γερανός φορτηγών


Περιγραφή προϊόντων

CQUY60HD πολλών χρήσεων υδραυλικός γερανός αντιολισθητικών αλυσίδων/ανάλογος έλεγχος μηχανών υψηλής δύναμης

 

CQUY60HD ο γερανός αντιολισθητικών αλυσίδων είναι πολλών χρήσεων γερανός αντιολισθητικών αλυσίδων, που προσθέτει τη διεπαφή εξοπλισμού τρυπανιών πύργων βασισμένη στο γερανό αντιολισθητικών αλυσίδων 55t, όχι μόνο έχει όλες τις λειτουργίες του γερανού αντιολισθητικών αλυσίδων 55t, αλλά και μπορεί να είναι εγκατεστημένο περιστροφικό κεφάλι, σωλήνας τρυπανιών και άλλος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την εργασία μηχανών σωρών, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην οικοδόμηση, την οικοδόμηση ιδρύματος traffice εκτός από, τη μεταφορά, τους λιμένες, τον τομέα της συντήρησης ενέργειας και νερού και άλλη αγορά ανύψωσης έξω.

 

Χρησιμοποιώντας τη γνωστή εσωτερική μηχανή δύναμης hign, ικανοποιήστε την ανάγκη του sysrenmatic εργασιακού περιβάλλοντος δύναμης hign.

 

Η πλατφόρμα με τη διεπαφή συσκευών εγκαταστάσεων γεώτρησης, μπορεί να είναι εγκατεστημένο indepenent περιστροφικό κεφάλι, σωλήνας τρυπανιών, κ.λπ.. η χρήση της μηχανής είναι ποικίλλει. η τροποποίηση είναι κατάλληλη.

 

Ο κύριος σωλήνας χορδών του πλαισίου βραχιόνων που χρησιμοποιεί τα υψηλής αντοχής υλικά σωλήνων χάλυβα και την προηγμένη τεχνολογία ένωσης, αυτό με τον υψηλούς συντελεστή και oad bearingf τη δυνατότητα ασφάλειας.

 

Το κύριο και auxilary βαρούλκο δεν υιοθετεί τον κλειστό τριβή συμπλέκτη φλαντζών, και μπορεί να πραγματοποιήσει καμία ελεύθερη λειτουργία εκπροσώπων αντίστασης, έναντι του αόρατου cluth, την τριβή φλαντζών που κλείνουν cluth με τη μικρή αντίσταση, λιγότερη θερμότητα, μεγάλη επιτάχυνση, και με το εξωτερικούς φρένο τυμπάνων τύπων δερμάτων φρένων, ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο και σταλμένος στην ταχύτητα και τη θέση, η απόδοση φρένων είναι καλύτερη.

 

σύστημα 5 pume, πλήρης υδραυλικός ανάλογος έλεγχος, λαβή οδηγών, piloy πεντάλι, εύκολο να λειτουργήσει, με τη λειτουργία μικροϋπολογιστών τυλίγματος, τη λειτουργία πιό λεπτολόγη.

CQUY60HD πολλών χρήσεων υδραυλικός γερανός αντιολισθητικών αλυσίδων/ανάλογος γερανός συμπίεσης ελέγχου μηχανών υψηλής δύναμης δυναμικός 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171