products

SPA5 υδραυλικός διακόπτης σωρών που τακτοποιεί το συγκεκριμένο επικεφαλής σπάσιμο μηχανών κοπτών γύρω από το σωρό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/IS9001
Αριθμό μοντέλου: SPA5
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: στο απόθεμα
Όροι πληρωμής: L/C ή T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: SPA5 υδραυλική συγκεκριμένη μηχανή κοπτών σωρών επικεφαλής Ανώτατη διάμετρος σωρών: 1200 χλστ
Ανώτατη πίεση ράβδων τρυπανιών: 485KN Ανώτατο κτύπημα του κυλίνδρου: 150 χλστ
Ανώτατη ροή του ενιαίου κυλίνδρου: 25 λίτρα/λεπτό Ανώτατος αριθμός περικοπών σωρού: 30-100/8h
Ύψος της κοπής κάθε φορά: ≦300mm Ενός κομματιού βάρος ενότητας: 210 κιλά
Υψηλό φως:

διακόπτης σωρών 2650mm υδραυλικός

,

τακτοποίησης συγκεκριμένος διακόπτης σωρών ιδρύματος υδραυλικός

,

διακόπτης σωρών 2650mm


Περιγραφή προϊόντων

SPA5 συν 2650mm την υδραυλική συγκεκριμένη μηχανή κοπτών σωρών επικεφαλής
 
 
 
SPA5 συν το σωρό ο κόπτης είναι πλήρως υδραυλικός, η σειρά διαμέτρων της κοπής σωρών είναι 2502650mm, η πηγή ισχύος της μπορεί να είναι σταθμός υδραυλικών αντλιών ή κινητά μηχανήματα όπως ο εκσκαφέας. Το SPA5 συν τον κόπτη σωρών είναι μορφωματικό και εύκολο να συγκεντρώσει, να αποσυνθεθεί και να λειτουργήσει.
 
Με την ανάπτυξη της οικονομίας, η παραδοσιακή τεχνολογία συσσώρευσης της χειρωνακτικής συνεργασίας με τις επιλογές αέρα δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις ανάγκες της οικοδόμησης των θεμελίων σωρών όπως οι γέφυρες και roadbeds. Επομένως, η υδραυλική μέθοδος κατασκευής κοπτών σωρών μπήκε σε την ύπαρξη. Οι υδραυλικοί κόπτες σωρών έχουν τα προφανή πλεονεκτήματα στη διάσωση της εργασίας και την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας κατασκευής και η χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου κατασκευής μπορεί επίσης να μειώσει την παραγωγή των κινδύνων επαγγελματικών ασθενειών όπως ο θόρυβος και η σκόνη, η οποία είναι συμβάλλουσα στην εξασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων και καλύπτει τις απαιτήσεις ανάπτυξης της σύγχρονης παραγωγής.
 
Εφαρμογές: Είναι κατάλληλο για τη σμίλευση των διάφορων στρογγυλών και τετραγωνικών κεφαλιών σωρών με τη διάμετρο σωρών 0.8~2.5m και τη συγκεκριμένη δύναμη ≤ C60, ειδικά για τα προγράμματα με τις υψηλές απαιτήσεις για την περίοδο κατασκευής, τη σκόνη και τη διαταραχή θορύβου.
Αρχή διαδικασίας: Η πηγή ισχύος της υδραυλικής τέμνουσας μηχανής σωρών υιοθετεί γενικά το σταθερό σταθμό αντλιών ή τα κινητά μηχανήματα κατασκευής (όπως ο εκσκαφέας).
 
 
Κοπή σωρών:
Σύμφωνα με τους όρους κατασκευής περιοχών, χρησιμοποιήστε τον τοποθετημένο φορτηγό γερανό για να κινήσετε τον κόπτη σωρών προς το κεφάλι σωρών που κόβεται, να ρυθμίσει το ύψος του κόπτη σωρών στην κατάλληλη τέμνουσα θέση σωρών, να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό τηλεχειρισμού για να στερεώσει την επιφάνεια σωρών που κόβεται, να ρυθμίσει την πίεση συστημάτων σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δύναμη, και να διατηρήσει σταθερή ατμοσφαιρική πίεση τον κύλινδρο πετρελαίου μέχρι τα σπασίματα σωμάτων σωρών διά την ισχυρή πίεση.
Αφότου κόβεται ο άξονας σωρών, ο τσιμεντένιος ογκόλιθος ανυψώνεται άμεσα από τη δύναμη ανύψωσης πλατφορμών, και ο σπασμένος φραγμός σωρών κινείται προς την οριζόμενη θέση. Ο κύκλος θα διευθυνθεί μέχρι το ύψος σχεδίου της κορυφής σωρών. Όταν ο σωρός κόβεται στην κορυφή του κλουβιού ενίσχυσης, η χαμηλότερη πίεση θα χρησιμοποιηθεί πρώτα, και το συμπιέζοντας βάθος της ράβδου τρυπανιών θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το πραγματικό πάχος του προστατευτικού στρώματος. Το προστατευτικό στρώμα θα σπάσουν για να κάνει τους φραγμούς αγκύρων στην επικεφαλής διαρροή σωρών έξω, και έπειτα η θέση της τέμνουσας ράβδου τρυπανιών σωρών θα ρυθμιστεί. Το σώμα σωρών θα κοπεί με μια μεγαλύτερη συμπιέζοντας δύναμη για να αποφύγει τη ζημία στην ενίσχυση.
 
 
Προδιαγραφή SPA5 συν τον υδραυλικό κόπτη σωρών (μια ομάδα 12 ενοτήτων)

ΠρότυποSPA5
Σειρά της διαμέτρου σωρών (χιλ.)Ф1050-Ф1200
Μέγιστη πίεση ράβδων τρυπανιών485kN
Μέγιστο κτύπημα του υδραυλικού κυλίνδρου150mm
Μέγιστη πίεση του υδραυλικού κυλίνδρου31.5MPa
Μέγιστη ροή του ενιαίου κυλίνδρου25L/min
Κόψτε τον αριθμό του pile/8h60
Ύψος για τον τέμνοντα σωρό κάθε φορά≦ 300mm
Υποστήριξη της χωρητικότητας μηχανών σκαψίματος (εκσκαφέας)

≧ 20t
 

Ενός κομματιού βάρος ενότητας210kg
Ενός κομματιού μέγεθος ενότητας895x 715 X 400mm
Διαστάσεις θέσης εργασίαςФ2670x 400
Συνολικό βάρος διακοπτών σωρών2.5t

 
Παράμετροι κατασκευής:
 

Αριθμοί ενότηταςΗ σειρά διαμέτρων (χιλ.)Βάρος πλατφορμών (τ)Συνολικό βάρος διακοπτών σωρών (κλ)Ύψος του ενιαίου σωρού συντριβής (χιλ.)
7250-450121470300
8400-600131680300
9550-750151890300
10700-9000182100300
11900-1050212310300
121050-1200262520300

Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του κόπτη σωρών:
 
1. Υψηλή τέμνουσα αποδοτικότητα σωρών.
Ένα κομμάτι του εξοπλισμού μπορεί να σπάσει 40~50 κεφάλια σωρών σε 8 ώρες της συνεχούς λειτουργίας, ενώ ένας εργαζόμενος μπορεί μόνο να σπάσει 2 κεφάλια σωρών σε 8 ώρες, και για τα θεμέλια σωρών με τη συγκεκριμένη δύναμη μεγαλύτερη από C35, το πολύ-πολύ 1 σωρός ανά ημέρα μπορεί να σπάσουν
2. Η τέμνουσα λειτουργία σωρών είναι low-carbon και φιλική προς το περιβάλλον.
Τα μηχανήματα κατασκευής πλήρως υδραυλικά οδηγούνται, με χαμηλού θορύβου, καμία διαταραχή στους ανθρώπους, και το χαμηλό κίνδυνο σκόνης.
3. Ο κόπτης σωρών έχει την υψηλή μεταβλητότητα.
Το μορφωματικό σχέδιο του κόπτη σωρών μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των διάφορων τύπων διαμέτρων σωρών και συγκεκριμένων αλλαγών δύναμης στον τομέα με τη ρύθμιση του αριθμού ενοτήτων και υδραυλικής δύναμης οι ενότητες συνδέονται με τις καρφίτσες, οι οποίες είναι εύκολο να διατηρηθούν οι πηγές ισχύος είναι διαφοροποιημένες, σύμφωνα με τις συνθήκες περιοχών. Μπορεί να εξοπλιστεί με τον εκσκαφέα ή το υδραυλικό σύστημα: μπορεί αληθινά να πραγματοποιήσει τη μεταβλητότητα και την οικονομία του προϊόντος το σχέδιο της εισελκόμενης κρεμώντας αλυσίδας μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διαδικασιών κατασκευής πολυ-εκτάσεων.
4. Ο κόπτης σωρών είναι εύκολο να λειτουργηθεί και έχει την υψηλή ασφάλεια.
Η τέμνουσα λειτουργία σωρών χρησιμοποιείται κυρίως από τον τηλεχειρισμό του χειριστή κατασκευής, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τους εργαζομένους κοντά στην κοπή σωρών, έτσι η κατασκευή είναι πολύ ασφαλής ο χειριστής πρέπει μόνο να περάσει μια απλή κατάρτιση να εργαστεί.
SPA5 υδραυλικός διακόπτης σωρών που τακτοποιεί το συγκεκριμένο επικεφαλής σπάσιμο μηχανών κοπτών γύρω από το σωρό 0

SPA5 υδραυλικός διακόπτης σωρών που τακτοποιεί το συγκεκριμένο επικεφαλής σπάσιμο μηχανών κοπτών γύρω από το σωρό 1

SPA5 υδραυλικός διακόπτης σωρών που τακτοποιεί το συγκεκριμένο επικεφαλής σπάσιμο μηχανών κοπτών γύρω από το σωρό 2

SPA5 υδραυλικός διακόπτης σωρών που τακτοποιεί το συγκεκριμένο επικεφαλής σπάσιμο μηχανών κοπτών γύρω από το σωρό 3
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171