Να στείλετε μήνυμα
products

Τετραγωνική συγκεκριμένη υδραυλική επικεφαλής σπάζοντας μηχανή σωρών 325kn

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SPF500B
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διεθνής συσκευασία περίπτωσης χαρτοκιβωτίων εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: SPF500B 500mm τετραγωνικός συγκεκριμένος υδραυλικός διακόπτης σωρών Πρότυπο: SPF500B
Σειρά της διαμέτρου σωρών: 400500mm Μέγιστη πίεση ράβδων τρυπανιών: 485KN
Κόψτε τον αριθμό σωρού: 120/8h Διαστάσεις θέσης εργασίας: 1710X1710X2500mm
Ύψος για τον τέμνοντα σωρό κάθε φορά: ≦300mm Συνολικό βάρος διακοπτών σωρών: 960kgs
Υψηλό φως:

325kn επικεφαλής σπάζοντας μηχανή σωρών

,

34.3MPa επικεφαλής σπάζοντας μηχανή σωρών

,

Υδραυλικός συγκεκριμένος διακόπτης σωρών


Περιγραφή προϊόντων

SPF500A 500mm τετραγωνικός συγκεκριμένος υδραυλικός διακόπτης σωρών

 

Ο διακόπτης σωρών οδήγησης υδραυλικός με πέντε κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες και τη διευθετήσιμη αλυσίδα, αυτό είναι ο αποδοτικότερος εξοπλισμός για να σπάσει τις πτυχές ιδρύματος. Λόγω του μορφωματικού σχεδίου ο διακόπτης σωρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σπάσιμο των διαφορετικών μεγεθών των σωρών. Εξοπλισμένος με τις αλυσίδες. μπορεί να λειτουργήσει με το διαφορετικό εξοπλισμό για να σπάσει τους σωρούς.

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα (ισχύστε για όλους τους διακόπτες σωρών)

 

Ο υδραυλικός διακόπτης σωρών έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: εύκολη λειτουργία, υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλότερο κόστος, λιγότερος θόρυβος, περισσότερες ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν επιβάλλει καμία δύναμη αντίκτυπου στο σώμα γονέων του σωρού και καμία επιρροή στην ικανότητα ρουλεμάν του σωρού και καμία επιρροή στην ικανότητα ρουλεμάν του σωρού, και κονταίνει την περίοδο κατασκευής πολύ. Ισχύει για τις εργασίες σωρός-ομάδας και συστήνεται έντονα από το τμήμα κατασκευής και και το τμήμα επίβλεψης.

 

1.Environment-φιλικός: Η πλήρης υδραυλική κίνησή της δεν προκαλεί το μικρό θόρυβο κατά τη λειτουργία και καμία επιρροή στα περιβάλλοντα περιβάλλοντα.

2.Low-κόστος: Το λειτουργικό σύστημα είναι εύκολο και κατάλληλο. Λιγότεροι λειτουργούντες εργαζόμενοι πρέπει για να κερδίσουν κόστος για την εργασία και συντήρηση μηχανών κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

3.Multi-λειτουργία: Η γενίκευση ενότητας πραγματοποιείται με την τετραγωνική μηχανή σωρών ourSPF400. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους κυκλικούς σωρούς και για τους τετραγωνικούς σωρούς με την αλλαγή του συνδυασμού ενότητας.

4. Μικρός όγκος: Είναι ελαφρύ για την κατάλληλη μεταφορά.

5.Safety: Η επαφή-ελεύθερη λειτουργία επιτρέπεται και μπορεί να υποβληθεί αίτηση για την κατασκευή στη σύνθετη μορφή εδάφους.

6.Universal ιδιοκτησία: Μπορεί να οδηγηθεί από τις διαφορετικές πηγές ισχύος και είναι συμβατό με τους εκσκαφείς ή το υδραυλικό σύστημα σύμφωνα με τους όρους εργοτάξιων οικοδομής. Είναι εύκαμπτο για να συνδέσει τις πολλαπλάσιες μηχανές κατασκευής με την καθολική και οικονομική απόδοση. Οι τηλεσκοπικές ανυψωτικές αλυσίδες σφεντονών καλύπτουν τις απαιτήσεις των διάφορων μορφών εδάφους.

7.Long ζωή υπηρεσιών: Αποτελείται από το στρατιωτικό υλικό από τους πρώτης τάξεως προμηθευτές με την αξιόπιστη ποιότητα, που επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του.

8.Convenience: του υπολοχαγού μικρού για την κατάλληλη μεταφορά. Ο αναπληρώσιμος και μεταβλητός συνδυασμός ενότητας κάνει εφαρμόσιμό του για τους σωρούς με τις διάφορες διαμέτρους. Οι ενότητες μπορούν να συγκεντρωθούν και να αποσυντεθούν εύκολα και βολικά.

 

 

Βήματα λειτουργίας (ισχύστε για όλους τους διακόπτες σωρών)

 

l. Σύμφωνα με τη διάμετρο σωρών, σε σχέση με την κατασκευή οι παράμετροι αναφοράς που αντιστοιχούν στον αριθμό ενοτήτων, συνδέουν άμεσα τους διακόπτες με την πλατφόρμα εργασίας με έναν μετασχηματιστή συνδετήρα

2. Η λειτουργώντας πλατφόρμα μπορεί να είναι εκσκαφέας, ανυψωτική συσκευή και ο συνδυασμός σταθμών υδραυλικών αντλιών, η ανυψωτική συσκευή μπορεί να είναι γερανός φορτηγών, γερανοί αντιολισθητικών αλυσίδων, κ.λπ.

3. Κινήστε το διακόπτη σωρών προς το λειτουργώντας επικεφαλής τμήμα σωρών

4. Ρυθμίστε το διακόπτη σωρών στο κατάλληλο ύψος (παρακαλώ αναφερθείτε στον κατάλογο παραμέτρου κατασκευής κατά το συντριβή του σωρού, διαφορετικά την αλυσίδα μπορεί να σπάσουν), και στερεώστε τη θέση σωρών που κόβεται

5. Ρυθμίστε την πίεση συστημάτων του εκσκαφέα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δύναμη, και διατηρώ σταθερή ατμοσφαιρική πίεση τον κύλινδρο μέχρι τα συγκεκριμένα σπασίματα σωρών κάτω από την υψηλή πίεση

6. Αφότου συντρίβεται ο σωρός, ανυψώστε το τσιμεντένιο ογκόλιθο

7. Κινήστε το συντριμμένο σωρό προς την οριζόμενη θέση.

 

 

Προδιαγραφή

 

Πρότυπο Spf500-β
Σειρά της διαμέτρου σωρών (χιλ.) 400-500
Μέγιστη πίεση ράβδων τρυπανιών 485kN
Μέγιστο κτύπημα του υδραυλικού κυλίνδρου 150mm
Μέγιστη πίεση του υδραυλικού κυλίνδρου 34.3MPa
Μέγιστη ροή του ενιαίου κυλίνδρου 25L/min
Κόψτε τον αριθμό του pile/8h 120
Ύψος για τον τέμνοντα σωρό κάθε φορά ≦300mm
Υποστήριξη της χωρητικότητας μηχανών σκαψίματος (εκσκαφέας) ≧12t
Διαστάσεις θέσης εργασίας 1710X1710X2500mm
Συνολικό βάρος διακοπτών σωρών 960kgs

 

 

Τετραγωνική συγκεκριμένη υδραυλική επικεφαλής σπάζοντας μηχανή σωρών 325kn 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171