Να στείλετε μήνυμα
products

Περιστροφικός CFA κατασκευής μακρύς τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός βιδών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: TR 180W
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων CFA Τύπος: Περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων
Μηχανή diesel: ΓΑΤΑ Γ-7 Χρήση: σωρό θεμελίωσης
Προδιαγραφή: CE, SGS, ISO Προέλευση: Πεκίνο, Κίνα
Υψηλό φως:

Μακρύς τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός βιδών CFA

,

Περιστροφικός τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός CFA


Περιγραφή προϊόντων

 

Μηχανή διατρήσεων καλής ποιότητας CFA της Κίνας Max που τρυπά το βάθος 16,5 μ με το CE/GOST/την προδιαγραφή ISO9001 με τρυπάνι

 

Σχεδιαγράμματα της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων CFA:

 

(1) αρχή και κατασκευή της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων CFA
Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων CFA είναι επίσης γνωστή ως μακριά εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων βιδών, η οποία είναι κατάλληλη για τη μέθοδο κατασκευής CFA (συνεχής πτήσης τρυπανιών μακροχρόνια σπειροειδής τρυπώντας με τρυπάνι σωλήνων αντλιών κατασκευή σωρών πίεσης συγκεκριμένη), και επίσης κατάλληλη για τη συνηθισμένη μακριά διάτρηση βιδών. Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων CFA υιοθετεί την ξηρά περιστροφική διάτρηση, η οποία δεν χρειάζεται την κυκλοφορία λάσπης και αποφεύγει τη ρύπανση πηλού αποβλήτων. Όχι μόνο απλοποιεί τον τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό και την τεχνολογία, αλλά και είναι συμβάλλον στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεν έχει καμία δόνηση, κανέναν θόρυβο και καμία ρύπανση. Καλύπτει τις απαιτήσεις των σχετικών νόμων και των κανονισμών, και είναι κατάλληλο για την αστική οικοδόμηση ιδρύματος σωρών με τις υψηλές περιβαλλοντικές ποιοτικές απαιτήσεις. Η μακροχρόνια μέθοδος διάτρυσης βιδών υιοθετείται για την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων CFA. Η μέθοδός της δομών και δομικών κατασκευών προϊόντων είναι διαφορετική από εκείνους της συνηθισμένης περιστροφικής μεθόδου διάτρυσης:

1. Το εργαλείο διατρήσεων της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων CFA είναι ένας μακρύς σπειροειδής σωλήνας τρυπανιών. Η σπειροειδής λεπίδα είναι ενωμένη στενά στο συγκεκριμένο σωλήνα, και η δράση διάτρυσης του σωλήνα τρυπανιών πραγματοποιείται από το σπειροειδές κομμάτι με τα δόντια κοπτών. Η περικοπή μοσχευμάτων από το κομμάτι τρυπανιών μεταφέρεται στο έδαφος μέσω της σπειροειδούς λεπίδας.
2. Το ανώτερο όριο του σπειροειδούς σωλήνα τρυπανιών είναι εξοπλισμένο με έναν συγκεκριμένο μεταβιβάζοντας αγκώνα, έτσι ώστε το σκυρόδεμα μπορεί να αντληθεί στη διαμορφωμένη τρύπα μέσω της εσωτερικής κοιλότητας του σπειροειδούς σωλήνα τρυπανιών.
3. Ο κύλινδρος πετρελαίου ζυγοστατών προστίθεται στο χαμηλότερο μέρος του ιστού για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων ενώ η διάτρηση βιδών πραγματοποιείται.
4. Δεδομένου ότι ο σπειροειδής σωλήνας τρυπανιών μπορεί να πάρει το χώμα από την τρύπα μαζί με τη σπειροειδή λεπίδα τρυπώντας με τρυπάνι, το τρυπάνι είναι εξοπλισμένο με έναν εδαφολογικό καθαριστή, που μπορεί αυτόματα να σκουπίσει το υπόλοιπο χώμα στη λεπίδα σωλήνων τρυπανιών, και να μειώσει την ένταση εργασίας.
5. Η συσκευή κατώτατης προστασίας προστίθεται στο χαμηλότερο μέρος του κεφαλιού δύναμης για να σταθεροποιήσει την ακρίβεια περιστροφής του σπειροειδούς σωλήνα τρυπανιών και να εξασφαλίσει τη θέση και την κατακόρυφο της μακροχρόνιας σπειροειδούς τρυπώντας με τρυπάνι τρύπας.

Το μακροχρόνιο τρυπάνι βιδών είναι ένας συνεχής εξοπλισμός λειτουργίας για να τρυπήσει με τρυπάνι και την εδαφολογική μεταφορά συγχρόνως, έτσι έχει την υψηλή αποδοτικότητα. Έχει τα αναντικατάστατα πλεονεκτήματα στη μικρή τρύπα (400800mm), την ξηρά τρύπα και τη ρηχή τρύπα (< 30m="">

 

(2) κύρια διαδικασία της τεχνολογίας κατασκευής CFA
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής CFA, ο σπειροειδής τρυπώντας με τρυπάνι κάδος με τα διαφορετικά τέμνοντα εργαλεία μπορεί να διαμορφωθεί για να τρυπήσει τα διαφορετικά στρώματα η ξηρά περιστροφική διάτρηση υιοθετείται κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η οποία δεν χρειάζεται την κυκλοφορία λάσπης και αποφεύγει τη ρύπανση πηλού αποβλήτων. Όχι μόνο απλοποιεί τον τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό και την τεχνολογία, αλλά και ωφελεί την προστασία του περιβάλλοντος, με το χαμηλό κόστος οικοδόμησης, το οποίο είναι κατάλληλο για την αστική οικοδόμηση ιδρύματος σωρών με τις υψηλές περιβαλλοντικές ποιοτικές απαιτήσεις.

 

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων TR180w CFA Ευρο- πρότυπα U.S. Πρότυπα
Max που τρυπά το βάθος με τρυπάνι 16.5m πόδια 54
Ανώτατη τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος 800mm 32in
Πρότυπο μηχανών ΓΑΤΑ Γ-7 ΓΑΤΑ Γ-7
Εκτιμημένη δύναμη 187KW 251HP
Ανώτατη ροπή για CFA 90kN.m 66357lb-πόδια
Περιστρεφόμενη ταχύτητα 8~29rpm 8~29rpm
Ανώτατη δύναμη πλήθους του βαρούλκου 150kN 33720lbf
Ανώτατη δύναμη εξαγωγής του βαρούλκου 150kN 33720lbf
Κτύπημα 12500mm 492in
Ανώτατη δύναμη τραβήγματος του κύριου βαρούλκου (το πρώτο στρώμα) 170kN 38216lbf
Max που τραβά την ταχύτητα του κύριου βαρούλκου 78m/min 256ft/min
Γραμμή καλωδίων κύριου βαρούλκου Φ26mm Φ1.0in
Σύστημα προσγείωσης ΓΑΤΑ 325D ΓΑΤΑ 325D
Πλάτος παπουτσιών διαδρομής 800mm 32in
πλάτος της αντιολισθητικής αλυσίδας 30004300mm 118170in
Ολόκληρο βάρος μηχανών 55T 55T

 

Περιστροφικός CFA κατασκευής μακρύς τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός βιδών 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171