Να στείλετε μήνυμα
products

Ο κίτρινος υδραυλικός διακόπτης AN210 σωρών έκοψε το πλάτος 300800mm ανώτατη πίεση 280kN τοίχων ράβδων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: AN210
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: στο απόθεμα
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Κίτρινος Μέγιστη πίεση ράβδων τρυπανιών: 280kN
Μέγιστο κτύπημα του υδραυλικού κυλίνδρου: 135 mm Μέγιστη πίεση του υδραυλικού κυλίνδρου: 30Mpa
Μέγιστη ροή του ενιαίου κυλίνδρου: 20L/min
Υψηλό φως:

μηχανή διακοπτών σωρών

,

υδραυλικός κόπτης σωρών


Περιγραφή προϊόντων

Ο πλήρως υδραυλικός διακόπτης AN210 τοίχων έκοψε το πλάτος 300800mm τοίχων και την ανώτατη πίεση 280kN ράβδων

 

AN210 ο υδραυλικός διακόπτης τοίχων είναι αυτήν την περίοδο η πιό προηγμένη σπάζοντας μηχανή τοίχων στον κόσμο. Χρησιμοποιεί τους πολλαπλάσιους υδραυλικούς κυλίνδρους, συμπιέζοντας από τα διαφορετικά σημεία συγχρόνως, η αρχή το σώμα τοίχων, απλός, αποδοτικός και φιλικός προς το περιβάλλον.

 

Η συσκευή απαιτεί μια πηγή ισχύος για τη λειτουργία της. Η πηγή ισχύος μπορεί να είναι ένας σταθερός σταθμός αντλιών ή άλλος κινητός εξοπλισμός μηχανημάτων κατασκευής. Γενικά, περισσότεροι σταθμοί αντλιών χρησιμοποιούνται στην οικοδόμηση των θεμελίων σωρών πολυκατοικίας. Η γενική επένδυση αυτού του είδους εξοπλισμού συνδυασμού είναι σχετικά μικρή, αλλά η μετακίνηση είναι πολύ κατάλληλη, και είναι κατάλληλο για τους προϊσταμένους σωρών των ομάδων σωρών. Σε άλλες κατασκευές, η χρήση ενός κινητού εκσκαφέα ως πηγή ισχύος είναι σχετικά μεγάλη. Ο κάδος του εκσκαφέα αφαιρείται, και η αλυσίδα ανύψωσης της μηχανής διακοπτών τοίχων αναστέλλεται στο συνδέοντας άξονα του κάδου και του βραχίονα, και αυτοί οι δύο τύποι εξοπλισμών χρησιμοποιούνται μηχανικά. Συνδυάστε μαζί, και συνδέστε έπειτα το υδραυλικό κύκλωμα οποιουδήποτε υδραυλικού κυλίνδρου του εκσκαφέα με την πορεία πετρελαίου κυλίνδρων της μηχανής παρεμπόδισης ακτίνων μέσω της βαλβίδας ισορροπίας για να οδηγήσετε την ομάδα κυλίνδρων της μηχανής διακοπτών τοίχων. Ο συνδυασμένος κόπτης σωρών κινεί την κατάλληλη, ευρεία επιφάνεια εργασίας, κατάλληλη για τα κατασκευαστικά προγράμματα με τους μακροχρόνιους σωρούς και τις μακροχρόνιες γραμμές εργασίας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Ευνοϊκός για το περιβάλλον: Η πλήρης υδραυλική κίνησή της δεν προκαλεί το μικρό θόρυβο κατά τη λειτουργία και καμία επιρροή στα περιβάλλοντα περιβάλλοντα.
2. Χαμηλού κόστους: Το λειτουργικό σύστημα είναι εύκολο και κατάλληλο. Λιγότεροι λειτουργούντες εργαζόμενοι πρέπει για να κερδίσουν κόστος για την εργασία και συντήρηση μηχανών κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
3. Πολλών χρήσεων: Η γενίκευση ενότητας πραγματοποιείται με την τετραγωνική μηχανή σωρών AN210 μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους κυκλικούς σωρούς και για τους τετραγωνικούς σωρούς με την αλλαγή του συνδυασμού ενότητας.
4. Μικρός όγκος: Είναι ελαφρύ για την κατάλληλη μεταφορά.
5. Ασφάλεια: Η επαφή-ελεύθερη λειτουργία επιτρέπεται και μπορεί για την κατασκευή στη σύνθετη μορφή εδάφους.
6. Καθολική ιδιοκτησία: Μπορεί να οδηγηθεί από τις διαφορετικές πηγές ισχύος και είναι συμβατό με τους εκσκαφείς ή το υδραυλικό σύστημα σύμφωνα με τους όρους εργοτάξιων οικοδομής. Είναι εύκαμπτο για να συνδέσει τις πολλαπλάσιες μηχανές κατασκευής με την καθολική και οικονομική απόδοση. Οι τηλεσκοπικές ανυψωτικές αλυσίδες σφεντονών καλύπτουν τις απαιτήσεις διάφορα landforms.
7. Μακριά ζωή υπηρεσιών: Αποτελείται από το στρατιωτικό υλικό από τους πρώτης τάξεως προμηθευτές με την αξιόπιστη ποιότητα, που επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του.
8. Ευκολία: Είναι μικρό για τη μεταφορά. Ο αναπληρώσιμος και μεταβλητός συνδυασμός ενότητας κάνει εφαρμόσιμό του για τους σωρούς με τις διάφορες διαμέτρους. Οι ενότητες μπορούν να συγκεντρωθούν και να αποσυντεθούν εύκολα και βολικά.

Ο κίτρινος υδραυλικός διακόπτης AN210 σωρών έκοψε το πλάτος 300800mm ανώτατη πίεση 280kN τοίχων ράβδων 0

 

Προδιαγραφή

Πρότυπο AN210
Σειρά της διαμέτρου σωρών (χιλ.) 300800mm
Μέγιστη πίεση ράβδων τρυπανιών 280kN
Μέγιστο κτύπημα του υδραυλικού κυλίνδρου 135mm
Μέγιστη πίεση του υδραυλικού κυλίνδρου 30MPa
Μέγιστη ροή του ενιαίου κυλίνδρου 20L/min
Υποστήριξη της χωρητικότητας μηχανών σκαψίματος (εκσκαφέας)

≧7 τ

Διαστάσεις θέσης εργασίας

1880 X 748 X 920 χιλ.

Συνολικό βάρος διακοπτών σωρών 1200 κλ

 

Ο κίτρινος υδραυλικός διακόπτης AN210 σωρών έκοψε το πλάτος 300800mm ανώτατη πίεση 280kN τοίχων ράβδων 1

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171