Να στείλετε μήνυμα
news

Διπλή περιστροφική επικεφαλής εξαγωγή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού SINOVO SNR400CS σε D.R.Congo

August 23, 2018

SNR400CS διπλασιάστε την περιστροφική επικεφαλής εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού, μπορεί να τρυπηθεί με τρυπάνι με το σφυρί DTH, και μπορεί επίσης να τρυπηθεί με την αντλία λάσπης, rotator περιβλημάτων για να ικανοποιήσει τους διαφορετικούς γεωλογικούς όρους. Είναι κατάλληλο για τα φρεάτια νερού μεγάλων διαμέτρων, τις τρύπες σωρών, να εξαγάγει τη διάσωση και άλλα προγράμματα. Οι πελάτες του Κονγκό της αγοράς είπαν ότι είχαν επιθεωρήσει προηγουμένως πολλά διεθνή πρώτης τάξεως εμπορικά σήματα, μετά από πολλή σύγκριση, η τελική επιλογή είναι SINOVO βαριά προϊόντα απόδοσης δαπανών βιομηχανίας SNR400CS υψηλά. Το προϊόν παραδίδεται βάσει των απαιτήσεων των πελατών συνεδρίασης για τη γρήγορη παράδοση και των συγκεκριμένων απαιτήσεων μηχανών. Μετά από την εγκατάσταση του εξοπλισμού στο τέλος της περιοχής, μετά από την πλήρη δοκιμή συνθηκών εργασίας δύο εβδομάδων, ο χρήστης μπορεί να παραδώσει τέλεια. Η παράδοση χαρακτηρίζει επίσης το επίσημο άνοιγμα της περιεκτικής συνεργασίας μεταξύ των βαριών βιομηχανιών SINOVO και των πελατών του Κονγκό.

 

SNR400CS διπλασιάστε την περιστροφική επικεφαλής εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού τροφοδοτείται από δύο μηχανές diesel. Το ανώτερο περιστροφικό κεφάλι δύναμης αποτελείται από τη μεγάλα μηχανή και το κιβώτιο ταχυτήτων, και το κατώτατο περιστροφικό κεφάλι αποτελείται από την αργόστροφα, υψηλά υδραυλικά μηχανή ροπής και το κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα προώθησης τροφοδοτείται από τον κύλινδρο πετρελαίου. Το σύστημα περιστροφής και τροφοδοσίας ελέγχεται από τον υδραυλικό πειραματικό έλεγχο που μπορεί να επιτύχει το stepless κανονισμό ταχύτητας. Ξεσπώντας και στη ράβδο τρυπανιών, που ισοπεδώνει ολόκληρη τη μηχανή, το βαρούλκο και άλλες βοηθητικές ενέργειες ελέγχεται από το υδραυλικό σύστημα. Η δομή της εγκατάστασης γεώτρησης σχεδιάζεται σε λογικό, ο οποίος είναι εύκολο να λειτουργηθεί και συντήρηση. Η εγκατάσταση γεώτρησης μπορεί να παρέχει τρεις διαφορετικούς τύπους εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων, όπως το φορτηγό, ο τύπος ρυμουλκών και ο τύπος αντιολισθητικών αλυσίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διπλή περιστροφική επικεφαλής εξαγωγή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού SINOVO SNR400CS σε D.R.Congo  0