products

Σοβαρός κώνος Desander κυκλώνων Sinovo SD για τη συσσώρευση του ιδρύματος που χρησιμοποιείται για τη λάσπη διευκρίνισης στην τρύπα κυκλοφορίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SD σοβαρό
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διεθνής συσκευασία περίπτωσης χαρτοκιβωτίων εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: Μηχανή Desander Πρότυπο: SD σοβαρό
Ικανότητα εργασίας: 50-500m3/h Σημείο περικοπών: 60μm
Ικανότητα χωρισμού: 10-160t/h Εμπορικό σήμα: SINOVO
Υψηλό φως:

CE desander

,

συσσώρευση του ιδρύματος desander

,

desander για τη συσσώρευση του ιδρύματος


Περιγραφή προϊόντων

Σοβαρός κώνος Desander κυκλώνων Sinovo SD για τη συσσώρευση του ιδρύματος

 

 

Ένα desander είναι ένα κομμάτι του εξοπλισμού εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων με σκοπό να χωρίσει την άμμο από το ρευστό διατρήσεων. Τα λειαντικά στερεά που δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τους δονητές μπορούν να αφαιρεθούν από το. Το desander εγκαθίσταται πριν από αλλά μετά από τους δονητές και degasser.

 

Είμαστε κατασκευαστής και προμηθευτής desander στην Κίνα. Η σειρά SD μας desander χρησιμοποιείται κυρίως για τη λάσπη διευκρίνισης στην τρύπα κυκλοφορίας. Εφαρμογές σειράς SD desander: Η υδρο δύναμη, πολιτικού μηχανικού έργα, που συσσωρεύει τον δ-τοίχο ιδρύματος, αρπαγή, κατευθύνει & αντιστρέφει τις τρύπες κυκλοφορίας που συσσωρεύουν και που χρησιμοποιούνται επίσης στην επεξεργασία ανακύκλωσης πηλού TBM. Μπορεί να περιορίσει το κόστος κατασκευής, να μειώσει την περιβαλλοντική ρύπανση και να αυξήσει την αποδοτικότητα. Είναι ένας από τον απαραίτητο εξοπλισμό για την οικοδόμηση ιδρύματος.

 

 

Πλεονέκτημα προϊόντων


η επαναχρησιμοποίηση 1.The του πηλού είναι συμβάλλουσα στη διάσωση του πηλού που κατασκευάζει τα υλικά και που μειώνει το κόστος κατασκευής.
2.The ο κλειστός τρόπος κυκλοφορίας περιεκτικότητας σε πηλό και χαμηλής υγρασίας της σκουριάς είναι ευεργετικός να μειώσει την περιβαλλοντική ρύπανση.
3.The ο αποτελεσματικός χωρισμός του μορίου είναι ευεργετικός στη βελτίωση του πόρου που κάνει την αποδοτικότητα
4.The ο πλήρης καθαρισμός του πηλού είναι συμβάλλων στον έλεγχο της απόδοσης του πηλού, μείωση να κολλήσει και της βελτίωσης της ποιότητας της παραγωγής πόρων

Για να συνοψίσει, η σειρά SD desander είναι συμβάλλουσα στην κατασκευή των σχετικών προγραμμάτων με υψηλό - ποιότητα, αποτελεσματικότητα, οικονομία και πολιτισμός.


 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1.The η απλή δομένος οθόνη λειτουργίας έχει το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας και είναι εύκολο να εγκαταστήσει, να χρησιμοποιηθεί και να διατηρήσει.
2.The η προηγμένη γραμμική δομένος οθόνη κάνει την καλυμμένη σκουριά να έχει μια καλή επίδραση αφυδάτωσης.
3.The η δομένος οθόνη έχει την υψηλή αποδοτικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάτρηση της διάφορης εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων στο διαφορετικό στρώμα.
4.The ο θόρυβος της δομένος οθόνης είναι χαμηλός, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον.
5. Η διευθετήσιμη φυγοκεντρική δύναμη, η γωνία της επιφάνειας οθόνης και το μέγεθος της τρύπας οθόνης το κάνουν τη συντήρηση καλή επίδραση διαλογής σε όλα τα είδη στρωμάτων.

6. Η wear-resistant φυγοκεντρική αντλία πηλού χαρακτηρίζεται από την προηγμένη δομή, την υψηλή καθολικότητα, την αξιόπιστη λειτουργία και την κατάλληλη εγκατάσταση, την αποσύνθεση και τη συντήρηση τα παχιά ένδυση-φέροντα μέρη και το βαρύ υποστήριγμα το καθιστούν κατάλληλο για τη μακροπρόθεσμη μεταφορά του ισχυρού γδαρσίματος και του υψηλού πηλού συγκέντρωσης.

7. Ο υδροκυκλώνας με τις προηγμένες παραμέτρους δομών έχει τον άριστο δείκτη χωρισμού του πηλού. Το υλικό είναι wear-resistant, αντιδιαβρωτικό και ελαφρύ, έτσι είναι εύκολο να λειτουργήσει και να ρυθμίσει, ανθεκτικό και οικονομικό. Είναι κατάλληλο για τη μακροπρόθεσμη ελεύθερη χρήση συντήρησης υπό τις αυστηρές συνθήκες εργασίας.

8. Η νέα συσκευή αυτόματης ισορροπίας του υγρού επιπέδου μπορεί όχι μόνο να κρατήσει το υγρό επίπεδο του σταύλου δεξαμενών αποθήκευσης, αλλά και να πραγματοποιήσει την επαναλαμβανόμενη επεξεργασία του πηλού και να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα καθαρισμού.
9. Ο εξοπλισμός έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης περιεκτικότητας της επεξεργασίας πηλού, της υψηλής αποδοτικότητας της αφαίρεσης άμμου και της υψηλής ακρίβειας του χωρισμού.

 
 
Δυνατότητα ανεφοδιασμού
Δυνατότητα ανεφοδιασμού:
30 σύνολο/σύνολα το μήνα
 
Συσκευασία & παράδοση
Λεπτομέρειες συσκευασίας
Διεθνής συσκευασία περίπτωσης χαρτοκιβωτίων εξαγωγής.
Λιμένας
Οποιοσδήποτε λιμένας της Κίνας
Χρονική ανοχή:
Ποσότητα (σύνολα) 1 - 1 >1
Est. Χρόνος (ημέρες) 15 Για να συζητηθεί
Σοβαρός κώνος Desander κυκλώνων Sinovo SD για τη συσσώρευση του ιδρύματος που χρησιμοποιείται για τη λάσπη διευκρίνισης στην τρύπα κυκλοφορίας 0Σοβαρός κώνος Desander κυκλώνων Sinovo SD για τη συσσώρευση του ιδρύματος που χρησιμοποιείται για τη λάσπη διευκρίνισης στην τρύπα κυκλοφορίας 1Σοβαρός κώνος Desander κυκλώνων Sinovo SD για τη συσσώρευση του ιδρύματος που χρησιμοποιείται για τη λάσπη διευκρίνισης στην τρύπα κυκλοφορίας 2

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171