Να στείλετε μήνυμα
products

Οριζόντια εγκατάσταση γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων 450KN 179KW

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SHD45
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
πρότυπο: SHD45 Τύπος δύναμης: Diesel
Εκτιμημένη δύναμη: 179kw Ανώτατη πλάτη τραβήγματος: 450KN
Διάμετρος σωληνώσεων: 89mm Γενικό βάρος: 13.5t
Υψηλό φως:

450KN οριζόντια εγκατάσταση γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων

,

179KW οριζόντια εγκατάσταση γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων


Περιγραφή προϊόντων

Βασικές πληροφορίες:

 

Η οριζόντια κατευθυντική διάτρηση ή το κατευθυντικό τρύπημα είναι μια μέθοδος undergroud τους σωλήνες, οι αγωγοί ή το καλώδιο με τη χρησιμοποίηση μιας επιφάνειας η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων. Αυτή η μέθοδος οδηγεί σε λίγο αντίκτυπο στην περιβάλλουσα περιοχή και χρησιμοποιείται κυρίως όταν trenching ή η ανασκαφή δεν είναι πρακτικό.

Τα οριζόντια κατευθυντικά τρυπάνια σειράς SHD χρησιμοποιούνται κυρίως στη trenchless κατασκευή σωληνώσεων και την αντικατάσταση του υπόγειου σωλήνα. Τα οριζόντια κατευθυντικά τρυπάνια σειράς SHD έχουν τα πλεονεκτήματα της προηγμένης απόδοσης, υψηλή αποδοτικότητα και η άνετη λειτουργία, πολλά συστατικά κλειδιά υιοθετεί τα διεθνή διάσημα προϊόντα για να εξασφαλίσει την ποιότητα. Είναι οι ιδανικές μηχανές για την κατασκευή της διοχέτευσης με σωλήνες νερού, διοχέτευση με σωλήνες αερίου, ηλεκτρική ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, σύστημα θέρμανσης, βιομηχανία αργού πετρελαίου.

 

Είμαστε επαγγελματικός οριζόντιος κατευθυντικός κατασκευαστής τρυπανιών σε China.Our που οι οριζόντιες εγκαταστάσεις γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων χρησιμοποιούνται πρώτιστα στη trenchless κατασκευή σωληνώσεων και την αντικατάσταση των υπόγειων σωλήνων. Κατοχή των πλεονεκτημάτων της προηγμένης απόδοσης, της υψηλής αποδοτικότητας και της ευκολίας της λειτουργίας. Τα οριζόντια κατευθυντικά τρυπάνια μας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην κατασκευή της διοχέτευσης με σωλήνες νερού, της διοχέτευσης με σωλήνες αερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων θέρμανσης, και της βιομηχανίας αργού πετρελαίου.


 

Απόδοση και χαρακτηριστικό:


1. Το Pluralities των προηγμένων τεχνολογιών ελέγχου υιοθετείται, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου PLC, ηλεκτρουδραυλικός έλεγχος αναλογίας, φορτώνει τον ευαίσθητο έλεγχο, κ.λπ.
2. Η dilling ράβδος που η αυτόματη συσκευή αποσύνθεσης και συνελεύσεων μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, ανακουφίζει την ένταση εργασίας και τη χειρωνακτική λειτουργία λάθους των χειριστών, και μειώνει το προσωπικό κατασκευής και το κόστος κατασκευής.
3. Αυτόματη άγκυρα: Κάτω και ο επάνω της άγκυρας οδηγείται από την υδραυλική. Η άγκυρα είναι μεγάλη σε ισχύ και είναι εύκολο και κατάλληλο να λειτουργηθεί.
4. Το κεφάλι δύναμης διπλός-ταχύτητας χρησιμοποιείται με αργόστροφο κατά να τρυπήσει και να συρει για να εξασφαλίσει πίσω ομαλή κατασκευή με τρυπάνι, και μπορεί να επιταχυνθεί για να γλιστρήσει με 2 φορές της ταχύτητας για να μειώσει το βοηθητικό χρόνο και να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας κατά την επιστροφή και το αποσύνθεση της dilling ράβδου με τα κενά φορτία.
5. Η μηχανή έχει το χαρακτηριστικό αύξησης ροπής στροβίλων, το οποίο μπορεί αμέσως να αυξήσει τη δύναμη να εξασφαλιστεί η δύναμη διάτρυσης κατά συναντώντας τυχαία τη σύνθετη γεωλογία.

6. Το κεφάλι δύναμης έχει την υψηλή ταχύτητα περιστροφής, την καλή τρυπώντας επίδραση και το υψηλό eficiency κατασκευής.
7. Λειτουργία ενιαίος-μοχλών: ο υπολοχαγός είναι κατάλληλος να ελέγξει ακριβώς και είναι εύκολο και άνετο να λειτουργηθεί μέσα
εκτέλεση των διάφορων λειτουργιών όπως η ώθηση/pullback και περιστροφικός, κ.λπ.
8. Ο ελεγκτής σχοινιών μπορεί να διενεργήσει τη λειτουργία οχημάτων αποσύνθεσης και συνελεύσεων με το μεμονωμένο πρόσωπο, με
ασφαλής και υψηλής απόδοσης.
9. Η να επιπλεύσει κακία με την τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μπορεί αποτελεσματικά να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών της dilling ράβδου.
10. Η μηχανή, ο υδραυλικός συναγερμός ελέγχου παραμέτρου και μια πολλαπλότητα της προστασίας ασφάλειας παρέχονται για να προστατεύσουν αποτελεσματικά την ασφάλεια των χειριστών και των μηχανών.

 

 

Τεχνική παράμετρος:

 

Πρότυπο Μονάδα SHD45
Μηχανή   CUMMINS
Εκτιμημένη δύναμη KW 179
Max.pullback KN 450
Μέγιστη ώθηση KN 450
Ροπή αξόνων (ανώτατη) N.m 18000
Ταχύτητα αξόνων r/min 0-100
Διάμετρος Backreaming χιλ. 1300
Μήκος σωληνώσεων (ενιαίο) μ 4.5
Διάμετρος σωληνώσεων χιλ. 89
Γωνία εισόδων ° 8-20
Πίεση λάσπης (ανώτατη) φραγμός 80
Ποσοστό ροής λάσπης (ανώτατο) Λ/λ 450
Διάσταση (L* W* Χ) μ 8*2.3*2.4
Γενικό βάρος τ 13.5

 

 

Οριζόντια εγκατάσταση γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων 450KN 179KW 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171