Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το απλό κόστος operation.reduce, οι εργαζόμενοί μας πολύ συμπαθεί xyt-2B την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων. το sinovo του Πεκίνου είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Αστικές εργασίες που συμβουλεύονται Enginee

Γειά σου, είμαι μορφή Σιγκαπούρη clarance Mok, αγοράσαμε την περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων TR138D από το sinovo του Πεκίνου. καλύτερο quanlity, χαμηλότερη τιμή, ευχαριστώ πολύ!

—— TEG ΆΠΩ ΑΝΑΤΟΛΉ ΕΠΕ

Γρήγορη έρευνα whatsapp 008613801057171

—— Γρήγορη έρευνα whatsapp

Γεια, αυτό είναι Hotak από το Αφγανιστάν. Αγοράσαμε την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού sin300-ΙΙ από SINOVO. Τώρα είναι το τρίτο έτος. Η μηχανή μας τρέχει πολύ καλά.

—— Hotak

Διατάξαμε μερικά ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΏΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΝ, και η ποιότητα είναι γρήγορη και καλή υπηρεσία πολύ καλή, παράδοσης.

—— AYED

Διατάξαμε μια μονάδα περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων TR200D αυτό το έτος, η επιχείρηση sinovo υπό τον όρο ότι μια πολύ καλή υπηρεσία και μια γρήγορη παράδοση time.we είναι τόσο ικανοποιητικά

—— PT

Είμαι Online Chat Now

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
Εργοστάσιο εργοτάξιο οικοδομής
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : SINOVO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 20 Million-30 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Σαν από παλιά καθιερωμένο κατασκευαστή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων στην Κίνα, SINOVO κάνει επιχειρήσεις με τη φήμη και από στόμα σε στόμα. Αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε την τέλεια εξυπηρέτηση πελατών. Για να κάνουμε τους πελάτες να αισθανθούν ασφαλείς σε χρησιμοποίηση των προϊόντων μας, καθιερώνουμε ένα πλήρες σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, και παρέχουμε μια ενός έτους εξουσιοδότηση για τις εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεών μας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, παρέχουμε την ελεύθερη διόρθωση, την κατάρτιση χειριστών και την υπηρεσία συντήρησης. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης τα ελεύθερα ανταλλακτικά. Δεδομένου ότι τα κύρια συστατικά μας εισάγονται από τις παγκόσμιες διάσημες επιχειρήσεις, οι υπερπόντιοι πελάτες μας μπορούν να διατηρήσουν αυτά τα συστατικά εύκολα.

 

Pre-sale υπηρεσία


1.  Για κάθε προϊόν, θα παράσχουμε στους πελάτες τις σχετικές πληροφορίες προϊόντων και τις τεχνικές πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα εφαρμογής του προϊόντος.
2. Σύμφωνα με την εμπορική σύμβασή μας, θα στείλουμε τα τρυπώντας με τρυπάνι προϊόντα εξοπλισμού εγκαίρως.
3. Όλος ο εξοπλισμός πρέπει να περάσει από την ακριβή επιθεώρηση και την επαναλαμβανόμενη δοκιμή να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών.
4.  Τα προϊόντα μας μπορούν να επιθεωρηθούν από έναν τρίτο. Όλα τα προϊόντα εγκαταστάσεων γεώτρησης θα βελτιωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.
 

Υπηρεσία μέσα στην πώληση


1. Θα πληρώσουμε τη πολλή προσοχή στο καθεστώς των πελατών μας. Διατηρούμε επαφή συνήθως με τους πελάτες μας και τους επισκεπτόμαστε από καιρού εις καιρόν.
2.  Προς όφελος των πελατών μας, έχουμε προετοιμάσει τα αγαθά.
3. Ο χρόνος παράδοσής μας δεν είναι μακροχρόνιος, περίπου 10 έως 15 ημέρες. Όταν το προϊόν πρέπει να βελτιωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, ο χρόνος παράδοσης θα είναι πιό μακροχρόνιος.

 

υπηρεσία μεταπώλησης


1.  Παρέχουμε μια έως δύο εβδομάδες της επιτόπιας υπηρεσίας και των επιμορφωτικών προγραμμάτων για τους πελάτες μας.
2.  Τα κανονικά φορώντας μέρη θα αντικατασταθούν δωρεάν εντός της περιόδου εξουσιοδότησης.
3.  Για τη ζημία πέρα από το πεδίο της ευθύνης μας, μπορούμε να παρέχουμε τις τεχνικές οδηγίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, ώστε να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν νέες.

 

Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alan Wang

Τηλ.:: 86+ 13801057171

Φαξ: 86-10-51908780

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)