products

Περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων που περιστρέφονται το βάρος 55T Max περιστροφής/λεπτό ταχύτητας 8-29 που τρυπά το βάθος 5255m με τρυπάνι

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: TR180
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Χρόνος παράδοσης: στο απόθεμα
Όροι πληρωμής: T/T&L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Max που τρυπά το βάθος με τρυπάνι: 5255m Ανώτατη διάμετρος τρυπών: 1500mm
Βάρος: 55t Εκτιμημένη δύναμη: 187kw
Περιστρεφόμενη ταχύτητα: 8-29rpn Πλάτος παπουτσιών διαδρομής: 800mm
Πλάτος της αντιολισθητικής αλυσίδας: 30004300mm Σύστημα προσγείωσης: ΓΑΤΑ 325D
Υψηλό φως:

νερό και εξέδρα

,

υδραυλική εξέδρα γεώτρησης πετρελαίου


Περιγραφή προϊόντων

 

Περιστροφική πρότυπη ΓΑΤΑ γ-7 μηχανών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων περιστρεφόμενη ταχύτητα 8-29 περιστροφή/λεπτό

 

 

Βασικές πληροφορίες:


Οι περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων σειράς TR σχεδιάζονται με την πιό πρόσφατη προηγμένη τεχνολογία που αποτελείται από τα πλεονεκτήματα βασισμένα στο σύστημα προσγείωσης του Caterpillar, τα οποία είναι τα πιό ευπροσάρμοστα και χρησιμοποιημένος για τη βαθιά διάτρηση ιδρύματος, όπως η οικοδόμηση του σιδηροδρόμου, την εθνική οδό, τη γέφυρα και τον ουρανοξύστη. Τα ανώτατα βάθη της συσσώρευσης μπορούν να φθάσουν σε περισσότερο από 110m και ανώτατο Dia. μπορέστε να φθάσετε σε 3,5 μ.

Οι περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων μπορούν να εξοπλιστούν ειδικά με την τηλεσκοπική τριβή & τον ενδασφαλίζοντας φραγμό του Kelly, και τον εγκιβωτίζοντας ταλαντωτή για το ταίριασμα των thefollowing εφαρμογών: Εγκιβωτισμένος άντεξε τους σωρούς με προσανατολισμένο προς τον το περίβλημα προσαρμοστή μέσω του περιστροφικού κεφαλιού ή προαιρετικά με το περίβλημα του ταλαντωτή που τροφοδοτήθηκε από ο ίδιος το μεταφορέα βάσεων Βαθιοί τρυπημένοι σωροί που σταθεροποιούνται από το ρευστό διατρήσεων ή την ξηρά τρύπα Εδαφολογική μετατόπιση που συσσωρεύει το σύστημα.


TR180D η περιστροφική driling εγκατάσταση γεώτρησης είναι νέα που σχεδιάζεται μόνος-δημιουργώντας την εγκατάσταση γεώτρησης που τοποθέτησε στην αρχική βάση του Caterpillar 329D, υιοθετεί την προηγμένη υδραυλική φόρτωση που η πίσω τεχνολογία, ενσωματώνει την προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου, η οποία κάνει ολόκληρη την απόδοση προηγμένων προσιτότητα παγκόσμιων προτύπων εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων TR180D των περιστροφικών.
Είναι κατάλληλο για τις ακόλουθες εφαρμογές:
1. Dilling με την τηλεσκοπική τριβή ή τον ενδασφαλίζοντας kelly τυποποιημένο ανεφοδιασμό φραγμών.
2. Η διάτρηση που εγκιβωτίστηκε άντεξε τους σωρούς (περίβλημα που οδηγείται από το περιστροφικό κεφάλι ή προαιρετικά με το περίβλημα του ταλαντωτή).
3. Οι σωροί CFA με τη βοήθεια συνεχίζουν το τρυπάνι.
4. Είτε σύστημα βαρούλκων πλήθους είτε υδραυλικό σύστημα κυλίνδρων πλήθους.
5. Υδραυλική εφαρμογή σφυριών σωρών.
6. Μικροϋπολογιστής που συσσωρεύει τη diling εφαρμογή τρυπανιών.
Η αντίστοιχη βελτίωση και στη δομή και στον έλεγχο, ως αυτό το αποτέλεσμα που καθιστά τη δομή απλούστερη και συμπαγή, την απόδοση πιό αξιόπιστη και τη λειτουργία που εξανθρωπίζεται.

 

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


1. TR180D η περιστροφική dilling εγκατάσταση γεώτρησης υιοθετεί τη ΓΑΤΑ C7engine με τις προσφορές τεχνολογίας ACERTIM περισσότερη δύναμη μηχανών και τρέχει με τις χαμηλότερες ταχύτητες για την καλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου και τη μειωμένη ένδυση. Στροβιλο αναρρόφηση, ανεφοδιασμός 187kw, βέλτιστη απόδοση μηχανών, περισσότερη παραγωγή δύναμης, λιγότερη εκπομπή.
2. Το κύκλωμα του συστήματος υιοθετεί το κύριο κύκλωμα ελέγχου υδραυλικών συστημάτων του Caterpillar και το πειραματικό κύκλωμα ελέγχου, χρησιμοποιεί την προηγμένη πίσω τεχνολογία φόρτωσης που αρνητική υδραυλική αντλία ροής με τη σταθερή παραγωγή μηχανών παραγωγής δύναμης εξαιρετικά κατάλληλη. Ο πειραματικός έλεγχος καθιστά τη λειτουργία εύκαμπτη, άνετη, ακριβή και ασφαλή. Τα διάφορα είδη υδραυλικών στοιχείων υιοθέτησαν το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα, όπως Rexroth, ο Parker, κ.λπ. Να εξασφαλίσει το υδραυλικό σύστημα είναι υψηλή αξιοπιστία.
3. Τα ηλεκτρικά συστήματα είναι από τον αυτόματος-έλεγχο PAL-πτερυγίων, το βέλτιστο σχέδιο του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου βελτιώνει την ακρίβεια ελέγχου και ανατροφοδοτήστε την ταχύτητα.
4. TR180D έχει χωρίσει το axiliary βαρούλκο που παρατίθεται στον ιστό από τα μέρη τριγώνων, την καλές άποψη και τη συντήρηση καταλληλότερα. Η συμπιεσμένη δομή παραλληλογράμμων για να μειώσει το μήκος και το ύψος ολόκληρης της μηχανής, μειώνει το αίτημα της μηχανής για το διάστημα εργασίας, εύκολο για τη μεταφορά.
5. TR1 80D υιοθετεί τον επαγγελματικό περιστροφικό εξοπλισμένο κεφάλι μειωτή BONFIGLIOLI ή BREVINI, και η μηχανή REXROTH ή LINDE, βαρύ ελατήριο απόσβεσης στη βάση του σχεδίου απορρόφησης κλονισμού mutilevel, που εξασφαλίζει λειτουργεί ασφαλέστερο.
6. Λογικότερη μετρώντας συσκευή βάθους.
7. Η νεώτερη σχεδιασμένη δομή τυμπάνων βαρούλκων είναι να αποφευχθεί το μπλέξιμο σχοινιών χαλύβδινων συρμάτων και να η ζωή υπηρεσιών του σχοινιού χαλύβδινων συρμάτων.
8. Ένα μεγάλος-διάστημα η καμπίνα με τον υψηλής ισχύος όρο αέρα και το πολυτελές κάθισμα απόσβεσης, παρέχει την υψηλός-άνεση οδηγών και το εργασιακό περιβάλλον. Σε δίπλευρο, υπάρχει πολύ κατάλληλος και το εξανθρωπισμός-σχεδιασμένο λειτουργούν πηδάλιο, η οθόνη αφής και το όργανο ελέγχου παρουσιάζουν τις παραμέτρους του συστήματος, περιλαμβάνουν τη συσκευή προειδοποίησης για την ανώμαλη κατάσταση. Το διαμέτρημα πίεσης μπορεί επίσης να παρέχει τις πιό διαισθητικές συνθήκες εργασίας για το λειτουργούντα οδηγό. Έχει την προ-αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης πρίν αρχίζει ολόκληρη τη μηχανή.

 

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

 

 

Ευρο- πρότυπα

U.S. Πρότυπα

Max που τρυπά το βάθος με τρυπάνι

5255m

171-180 πόδια

Ανώτατη διάμετρος τρυπών

1500mm

59in

Πρότυπο μηχανών

ΓΑΤΑ Γ-7

ΓΑΤΑ Γ-7

Εκτιμημένη δύναμη

187KW

251HP

Ανώτατη ροπή

180kN.m

132714lb-πόδια

Περιστρεφόμενη ταχύτητα

8~29rpm

4~28rpm

Ανώτατη δύναμη πλήθους του κυλίνδρου

150kN

33720lbf

Ανώτατη δύναμη εξαγωγής του κυλίνδρου

190kN

42712lbf

Ανώτατο κτύπημα του κυλίνδρου πλήθους

5100mm

201in

Ανώτατη δύναμη τραβήγματος του κύριου βαρούλκου

170kN

38216lbf

Max που τραβά την ταχύτητα του κύριου βαρούλκου

78m/min

256ft/min

Γραμμή καλωδίων κύριου βαρούλκου

Φ26mm

Φ1.0in

Ανώτατη δύναμη τραβήγματος του βοηθητικού βαρούλκου

80kN

17984lbf

Σύστημα προσγείωσης

ΓΑΤΑ 325D

ΓΑΤΑ 325D

Πλάτος παπουτσιών διαδρομής

800mm

32in

πλάτος της αντιολισθητικής αλυσίδας

30004300mm

118170in

Ολόκληρο βάρος μηχανών

55T

55T


 

Τυποποιημένος εξοπλισμός:
1. Λειτουργώντας περιστροφικό κεφάλι ταχύτητας ως τυποποιημένος τύπος διαμόρφωσης (περιστροφικό κεφάλι υψηλής ταχύτητας όπως προαιρετικό)
2. Ελεγχόμενος βαρούλκο free-fall τύπος
3. Κύριο και βοηθητικό βαρούλκο με την ειδική αυλάκωση
4. Το όριο ανελκυστήρων ανάβει τα κύρια και βοηθητικά βαρούλκα
5. Στροφέας για το κύριο σχοινί
6. Σημεία αγκύρων για το κύριο σχοινί

 

Εξοπλισμός μέτρησης και ελέγχου:
1. Σύστημα ελέγχου PLC, ζωηρόχρωμη επίδειξη LCD
2. Επίδειξη των μηνυμάτων ελαττωμάτων ως σαφές κείμενο
3. Μέτρηση κλίσης ιστών στους X-$L*Y άξονες (ψηφιακή/αναλογική επίδειξη)
4. Αυτόματη κάθετη ευθυγράμμιση του ιστού
5. Μετρώντας συσκευή βάθους στο κύριο βαρούλκο

 

Περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων που περιστρέφονται το βάρος 55T Max περιστροφής/λεπτό ταχύτητας 8-29 που τρυπά το βάθος 5255m με τρυπάνι 0

 

Περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων που περιστρέφονται το βάρος 55T Max περιστροφής/λεπτό ταχύτητας 8-29 που τρυπά το βάθος 5255m με τρυπάνι 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171