products

Η αντιολισθητική αλυσίδα υδραυλικών συστημάτων 187KW TG26 τοποθέτησε την ισχυρή αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: TG26
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διεθνής συσκευασία περίπτωσης χαρτοκιβωτίων εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
ΟΝΟΜΑ: Εξοπλισμός τοίχων διαφραγμάτων Πρότυπο: TG26
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001 Τύπος δύναμης: Diesel
Βάθος της τάφρου: 50m Πλάτος της τάφρου: 0.30.8m
Max.hoisting δύναμη: 260kn Ικανότητα αρπαγών: 0.4-1.0m3
Δύναμη μηχανών: 187kw Βάρος: 50t
Υψηλό φως:

187KW αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων

,

TG26

,

Τοποθετημένη αντιολισθητική αλυσίδα αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων


Περιγραφή προϊόντων

Η αντιολισθητική αλυσίδα υδραυλικών συστημάτων 187KW TG26 τοποθέτησε την ισχυρή αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων
 
TG26 υδραυλικές αρπαγές τοίχων διαφραγμάτων
 

Περιγραφές


TG26 η υδραυλική αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων είναι τρέχων κύριος εξοπλισμός της κατασκευής διαφραγμάτων, και έχει τα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής υψηλής αποδοτικότητας, ακριβής μέτρηση, και υψηλός - ποιότητα του τοίχου. Χρησιμοποιείται κυρίως στην οικοδόμηση του water-resisting τοίχου, που αντέχει τον τοίχο στη βαθιά εφαρμοσμένη μηχανική ιδρύματος μεγάλης κλίμακας construction.projects, όπως ο σταθμός μετρό, υπόγειο στο υψηλό κτήριο ανόδου, τον υπόγειο χώρο στάθμευσης, την υπόγεια επιχειρησιακή οδό, το λιμένα, τη μεταλλεία, την εφαρμοσμένη μηχανική φραγμάτων δεξαμενών και άλλες.
TG26 μας είναι ιδιαίτερα υδραυλικοί ελεγχόμενος, εύκολο να επανεντοπιστεί, ασφαλές και προσαρμόσιμο να λειτουργήσει, άριστο στη σταθερότητα εργασίας και ιδιαίτερα οικονομικώς αποδοτικό. Επιπλέον η υδραυλική αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων TG26 χτίζει τον τοίχο γρήγορα και απαιτεί την προστατευτική λάσπη μικρού ποσού, ιδιαίτερα κατάλληλη για τις διαδικασίες στις περιοχές με την υψηλή αστική πυκνότητα πληθυσμού ή κοντά στα κτήρια.
TG26 η υδραυλική αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων σχεδιάζεται με το καινοτόμο σύστημα ευθυγράμμισης ώθηση-πιάτων που έχει τη μεγαλύτερη δομική ανωτερότητα όπως συγκρίνεται με άλλα εμπορικά σήματα, η κατεύθυνση της αρπαγής είναι ευκολότερη και γρηγορότερη. Με 1 συνδέοντας ράβδο κυλίνδρων (μηχανισμός πιάτων ώθησης) και τη συνδέοντας ράβδο 2 κυλίνδρων (μηχανισμός 4-ράβδων) μηδέν διαγραμμιστής, ο βραχίονας μπορεί να είναι βαθμολογημένο ανά πάσα στιγμή υπό εξέλιξη.Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα


Από την εμμονή στην ανεξάρτητη καινοτομία, έχουμε σχεδιάσει και έχουμε αναπτύξει τις ακόλουθες βασικές τεχνολογίες:
1. Με 1 συνδέοντας ράβδο κυλίνδρων (ο μηχανισμός πιάτων ώθησης και η συνδέοντας ράβδος 2 κυλίνδρων (μηχανισμός 4-ράβδων) μηά διαγραμμιστές, ο βραχίονας μπορούν να είναι βαθμολογημένοι ανά πάσα στιγμή υπό εξέλιξη
2. Υψηλής απόδοσης κατασκευή και μια ισχυρή δύναμη κλεισίματος αρπαγών, η οποία είναι ευεργετική στην κατασκευή του τοίχου διαφραγμάτων στα σύνθετα στρώματα η ανύψωση της ταχύτητας του τυλίγματος της μηχανής είναι γρήγορη και ο βοηθητικός χρόνος της κατασκευής είναι σύντομος
3. Inclinometer, η διαμήκης διόρθωση και οι πλευρικές συσκευές διόρθωσης τοποθετούνται μπορούν να κάνουν τη συμπεριφορά ρυθμίζοντας για τον τοίχο αυλακώσεων και μπορούν να έχουν μια καλή αποκαθιστώντας επίδραση στην κατασκευή του μαλακού εδαφολογικού στρώματος
4. Προηγμένο σύστημα μέτρου: η αρπαγή έχει εξοπλίσει το προηγμένο σύστημα μέτρου υπολογιστών οθονών επαφής, που καταγράφει και που επιδεικνύει το σκαμμένες βάθος και την κλίση του υδραυλικού κάδου αρπαγών. Το βάθος του, ανυψώνοντας την ταχύτητα και τη θέση του Χ, κατεύθυνση Υ μπορεί να επιδειχθεί ακριβώς στην οθόνη, και ο μετρημένος βαθμός κλίσης του μπορεί να φθάσει σε 0,01, το οποίο μπορεί να σωθεί και τυπωμένη ύλη και παραγωγή αυτόματα από τον υπολογιστή
5. Αξιόπιστο σύστημα προστασίας ασφάλειας: το επίπεδο ελέγχου ασφαλείας και το πολυ κέντρο που το ηλεκτρικό σύστημα ανίχνευσης τίθεται στο αμάξι αυτοκινήτων μπορούν να προβλέψουν τη θέση εργασίας των κύριων συστατικών ανά πάσα στιγμή
6. Περιστροφικό σύστημα αρπαγών: το περιστροφικό σύστημα αρπαγών μπορεί να καταστήσει το σχετικό βραχίονα περιστροφικό, υπό τους όρους ότι τα πλαίσια δεν μπορούν να κινηθούν, για να ολοκληρώσει την κατασκευή τοίχων σε οποιαδήποτε γωνία, οι οποίοι βελτιώνουν πολύ την προσαρμοστικότητα του εξοπλισμού.
7. Πλαίσια απόδοσης προόδου και άνετο σύστημα λειτουργίας: χρησιμοποιώντας τα ειδικά πλαίσια της ΓΑΤΑΣ, της βαλβίδας, της αντλίας και της μηχανής Rexroth, με την απόδοση προόδου και την εύκολη λειτουργία. Η καμπίνα εξοπλίζει με τον όρο αέρα, στερεοφωνική, πλήρης διευθετήσιμη θέση του οδηγού, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εύκολων λειτουργίας και της άνεσης.


Προδιαγραφές

 

Στοιχείο Μονάδα technicals
Δύναμη μηχανών KW 187
Πρότυπο πλαισίων   CAT329D
Πλάτος Scalabel χιλ. 3000-4000
Πλάτος του πίνακα διαδρομής χιλ. 800
Ποσοστό ροής κύριου κυλίνδρου Λ/λ 2*235
Πίεση συστημάτων MPA 32
Αυλακωμένο πλάτος μ 0.3-0.8
Max.slotted βάθος μ 50
Max.hoisting δύναμη KN 260
Max.hoisting ταχύτητα m/min 38
Μάζα αρπαγών τ 10-15
Ικανότητα αρπαγών μ3 0.4-1.0
Δύναμη ώθησης του κυλίνδρου πετρελαίου
κατά τη σβήσιμο της αρπαγής
τ 80
Χρόνος του ανάμματος/από την αρπαγή s 6-8
Πεδίο διορθώσεων ° 2
Η γενική διάσταση λειτουργεί κάτω mm*mm*mm 8400*4300*15000
Γενική διάσταση κάτω από τη μεταφορά mm*mm*mm 11800*3000*3400
Ολόκληρη μάζα μηχανών τ 50


 

Συσκευασία & παράδοση
Λεπτομέρειες συσκευασίας
Nude συσκευασία ή από το εμπορευματοκιβώτιο.
Λιμένας
Tianjin/Σαγκάη
Χρονική ανοχή:
Ποσότητα (μονάδες) 1 - 1 >1
Est. Χρόνος (ημέρες) 30 Για να συζητηθεί

 

 

FAQ


Q1: Έχετε τις εξεταστικές εγκαταστάσεις;
Α1: Ναι, το εργοστάσιό μας έχει όλα τα είδη εξεταστικών εγκαταστάσεων, και μπορούμε να σας στείλουμε τις εικόνες και τα έγγραφα δοκιμής τους σε.
Q2: Θα κανονίσετε την εγκατάσταση και την κατάρτιση;
A2: Ναι, οι επαγγελματικοί μηχανικοί μας θα καθοδηγήσουν στην εγκατάσταση και την ανάθεση επί του τόπου και θα παράσχουν την τεχνική κατάρτιση επίσης.

Q3: Ποιους όρους πληρωμής μπορείτε να δεχτείτε;
A3: Κανονικά μπορούμε να εργαστούμε με τον όρο T/T ή όρο L/C, κάποτε όρος DP.
(1) με όρο T/T. 30% κάτω από τα paymentis που απαιτούνται εκ των προτέρων, και το γράμμα Τ SE ισορροπίας 70% shallbe πριν από την αποστολή. ή ενάντια στο αντίγραφο αρχικού B/L για το μακροπρόθεσμο συνεργαζόμενο πελάτη.
(2) με όρο L/C, ένα 100% irevocable L/C χωρίς «μαλακές προτάσεις» από μια διεθνή αναγνωρισμένη τράπεζα μπορεί να γίνει αποδεκτό. Παρακαλώ επιδιώξτε τις συμβουλές από το μεμονωμένο διευθυντή πωλήσεων με τον οποίο συνεργάζεστε.
Q4: Ποιοι τρόποι διοικητικών μεριμνών εσείς μπορούν να λειτουργήσουν για την αποστολή;
A4: Μπορούμε να στείλουμε τα μηχανήματα κατασκευής από τα vanious εργαλεία μεταφορών.
(1) για 80% της αποστολής μας, η μηχανή θα πάει θαλασσίως, σε όλες τις κύριες ηπείρους όπως η Αφρική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή,
Ωκεανία και Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ., είτε με το εμπορευματοκιβώτιο είτε το RO/$L*RO/τη μαζική αποστολή.
(2) για τους εσωτερικούς νομούς γειτονιάς της Κίνας, όπως η Ρωσία, η Μογγολία Τουρκμενιστάν κ.λπ., μπορούμε να στείλουμε τις μηχανές οδικώς ή το σιδηρόδρομο.
(3) για τα ελαφριά ανταλλακτικά στην επείγουσα απαίτηση, μπορούμε να το στείλουμε από την υπηρεσία αγγελιαφόρων intemational, όπως DHL, TNT, ή η Fedex.

 

 

Στοιχεία επαφής


Πεκίνο Sinovo διεθνής Co. βιομηχανίας Corp & Sinovo βαριά, ΕΠΕ
Πρόσωπο επαφών: Κα Χριστίνα Xue
Γραφείο: (86) - 10-5190 9163-8004
Fax: (86) - 10-5190 9071
Ιστός: το www.sinovogroup.com, το www.chinadrillingequipment.com

Οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες για την προδιαγραφή, μετά από την υπηρεσία πώλησης, την τιμή, κ.λπ., παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερο να έρθει σε επαφή με με μας.

 
 

Η αντιολισθητική αλυσίδα υδραυλικών συστημάτων 187KW TG26 τοποθέτησε την ισχυρή αρπαγή τοίχων διαφραγμάτων 0

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171