products

Υδραυλικό ανώτατο βάθος 600m διάτρυσης εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού 2km/H

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/ISO/SGS
Αριθμό μοντέλου: SNR600C
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
πρότυπο: SNR600C Δύναμη μηχανών: 219KW
Μέγιστο βάθος διάτρυσης: 600m Τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος: Χώμα 500-1200 βράχου 200-350
Πίεση αέρα εργασίας: 1.05-2.46Mpa Μήκος της ράβδου τρυπανιών: 6m
Διάμετρος σωλήνων τρυπανιών: 108mm Ταχύτητα περπατήματος: 2km/h
Υψηλό φως:

γεωθερμικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων

,

φορητή εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού

,

τοποθετημένη φορτηγό εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων


Περιγραφή προϊόντων

SNR600C μηχανή διατρήσεων φρεατίων νερού Max που τρυπά το βάθος 600m με το CE/το ISO/SGS με τρυπάνι certifacate

 

SNR600C η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων είναι ένα είδος μέσης και υψηλής αποδοτικής πλήρους υδραυλικής πολυσύνθετης εγκατάστασης γεώτρησης τρυπανιών φρεατίων νερού για τη διάτρυση μέχρι 600m και χρησιμοποιείται για το φρεάτιο νερού, φρεάτια ελέγχου, εφαρμοσμένη μηχανική του κλιματιστικού αντλιών θερμότητας έδαφος-πηγής, τρύπα ανατίναξης, αμπάρωμα και το καλώδιο αγκύρων, η πυκνότητα σωρών κ.λπ. μικροϋπολογιστών και η στερεότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εγκατάστασης γεώτρησης που σχεδιάζεται για να λειτουργήσει με αρκετά τη μέθοδο διάτρυσης: αντίστροφη κυκλοφορία από τη λάσπη και αεροπορικώς, κάτω από τη διάτρηση σφυριών τρυπών, τη συμβατική κυκλοφορία. Μπορεί να ικανοποιήσει την απαίτηση διάτρυσης στους διαφορετικούς γεωλογικούς όρους και άλλες κάθετες τρύπες.
Η εγκατάσταση γεώτρησης να είναι είτε αντιολισθητική αλυσίδα, ρυμουλκό είτε φορτηγό που τοποθετούνται μπορεί και μπορεί να προσωποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διάφορων πελατών. Η μηχανή διατρήσεων οδηγείται από τη μηχανή diesel, και το περιστροφικό κεφάλι είναι εξοπλισμένο με το διεθνές εμπορικό σήμα αργόστροφο και ο μειωτής μηχανών και εργαλείων μεγάλος-ροπής, που τροφοδοτεί το σύστημα υιοθετείται με την προηγμένη μηχανή - αλυσοδέστε το μηχανισμό και ρυθμισμένος από τη διπλή ταχύτητα. Το σύστημα περιστροφής και τροφοδοσίας ελέγχεται κοντά
υδραυλικός πειραματικός έλεγχος που μπορεί να επιτύχει τον βήμα-λιγότερο κανονισμό ταχύτητας. Ξεσπώντας και στη ράβδο τρυπανιών, που ισοπεδώνει ολόκληρη τη μηχανή, το βαρούλκο και άλλες βοηθητικές ενέργειες ελέγχεται από το υδραυλικό σύστημα. Η δομή της εγκατάστασης γεώτρησης σχεδιάζεται σε λογικό, ο οποίος είναι εύκολο να λειτουργηθεί και συντήρηση.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα:

 

1. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τη μηχανή ή τη ηλεκτρική δύναμη της Cummins ως ειδικό αίτημα του πελάτη.

2. Το υδραυλικά περιστροφικά κεφάλι και το σπάσιμο στερεώνουν -έξω τη συσκευή, προηγμένο σύστημα τροφοδοσίας αλυσίδων μηχανών, και το υδραυλικό βαρούλκο είναι λογικό που αντιστοιχείται.

3. Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μέθοδο διάτρυσης δύο στο σύνολο που καλύπτει το στρώμα και τον εδαφολογικό όρο στρωμάτων.

4. Η εγκατάσταση γεώτρησης να είναι είτε αντιολισθητική αλυσίδα, ρυμουλκό είτε φορτηγό που τοποθετούνται μπορεί, προαιρετικό 6*4 είτε βαρύ φορτηγό 6*6.

5. Βολικά εξοπλισμένο με τον αεροσυμπιεστή και το σφυρί DTH, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρυπήσει την τρύπα στον εδαφολογικό όρο βράχου με τρυπάνι με τη μέθοδο διάτρυσης αέρα.

6. Η εγκατάσταση γεώτρησης υιοθετείται με το υδραυλικό περιστρεφόμενο σύστημα τεχνολογίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αντλία λάσπης, υδραυλικό βαρούλκο, το οποίο μπορεί να είναι εργασία με τη μέθοδο διάτρυσης κυκλοφορίας.

7. Ο δύο ταχυτήτων υδραυλικός κανονισμός χρησιμοποιείται στην περιστροφή, ώθηση, ανυψωτικό σύστημα, το οποίο θα κάνει την προδιαγραφή διάτρυσης περισσότερη αντιστοιχία με την κατάσταση καλά εργασίας.

8. Το υδραυλικό σύστημα είναι εξοπλισμένο με το χωριστό αερόψυκτο υδραυλικό ελαιοψυκτήρα, μπορεί επίσης να εγκαταστήσει το δοχείο ψύξης νερού ως πελάτη προαιρετικού προκειμένου να εξασφαλιστεί εργασία υδραυλικών συστημάτων συνεχώς και αποτελεσματικά υπό τις υψηλής θερμοκρασίας καιρικές συνθήκες στις διαφορετικές περιοχές.

9. Τέσσερις υδραυλικοί γρύλοι υποστήριξης μπορούν σύστημα προσγείωσης επιπέδων γρήγορα να εξασφαλίσουν την ακρίβεια διάτρυσης. Η επέκταση γρύλων υποστήριξης ως προαιρετικός μπορεί να είναι εύκολο να καθεί την εγκατάσταση γεώτρησης να φορτώσει και να ξεφορτώσει στο φορτηγό όπως Self-loading από μόνο του, το οποίο εκτός από περισσότερο κόστος μεταφορών.

 

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Πρότυπο τρυπανιών SNR600C
Δύναμη μηχανών KW 219
Μέγιστο βάθος διάτρυσης μ 600
Τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος χιλ. Βράχος 200-350 soil500-1200
Πίεση αέρα εργασίας MPA 1.05-2.46
Η συνολική κατανάλωση αερίου m3/min 16-30
Αποδοτικότητα διατρήσεων m/h 10-25
Μήκος της ράβδου τρυπανιών μ 6
Διάμετρος σωλήνων τρυπανιών χιλ. ф108
Οδηγημένη ράβδος χιλ. 108x108
Αξονική πίεση KN 300
Δύναμη ανύψωσης KN 300
Αργή μπροστινή, αργή ταχύτητα ανελκυστήρων m/min 9.2
Γρήγορα μπροστινή, γρήγορη ταχύτητα ανελκυστήρων m/min 50
Επικεφαλής περιστροφική ροπή δύναμης NM 22000
Περιστροφική ταχύτητα περιστροφή/λεπτό 0-50,0-100
Υδραυλική αντλία λάσπης Λ/λ 600
Ταχύτητα περπατήματος km/h 2
Gradeability ° 20
Συνολικό βάρος Κλ 18500
Βάρος Overal χιλ. 9400x2100x3200

 

Προαιρετικός
Λειτουργία εγκαταστάσεων γεώτρησης από το φορτηγό ή το ρυμουλκό ή την αντιολισθητική αλυσίδα Επέκταση ιστών Κύλινδρος ξεμπλοκαρίσματος Αεροσυμπιεστής
Φυγοκεντρική αντλία Αντλία λάσπης Υδραντλία Αντλία αφρού
RC αντλία Αντλία βιδών Κιβώτιο σωλήνων τρυπανιών Βραχίονας φορτωτών σωλήνων
Ανοίγοντας σφιγκτήρας Επέκταση γρύλων υποστήριξης    

 

Υδραυλικό ανώτατο βάθος 600m διάτρυσης εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού 2km/H 0

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171