products

TR1505 Rotator σωληνώσεων για την οικοδόμηση ιδρύματος σωρών με τη διάμετρο 8 - 15m

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/ISO/SGS
Αριθμό μοντέλου: TR1505
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Λεπτομερής ενημέρωση
πρότυπο: TR1505 Τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος: 815m
Περιστροφική ροπή: 1500/975/600 στιγμιαίο 1800 KN.m Περιστροφική ταχύτητα: 1.6/2.46/4.0 περιστροφή/λεπτό
Πρότυπο μηχανών: ISUZU AA-6HK1XQP Βάρος: 7TON
Υψηλό φως:

Τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός

,

τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός ιδρύματος

,

διάτρηση ιδρύματος


Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή στη μέθοδο κατασκευής

 

Rotator περιβλημάτων είναι ένα τρυπάνι νέου τύπου με την ολοκλήρωση της πλήρους υδραυλικής δύναμης και τη μετάδοση, και ο έλεγχος συνδυασμού της μηχανής, της δύναμης και του ρευστού. Είναι μια νέα, φιλική προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα αποδοτική τεχνολογία διάτρυσης. Τα τελευταία χρόνια, υιοθετείται ευρέως στα προγράμματα όπως οι οικοδομήσεις του αστικού υπογείου, ο σωρός αρθρώσεων της βαθιάς περίφραξης κοιλωμάτων ιδρύματος, η εκκαθάριση των σωρών αποβλήτων (υπόγειες παρεμποδίσεις), η μεγάλη ράγα, ο δρόμος και η γέφυρα, και οι αστικοί σωροί οικοδόμησης, καθώς επίσης και ενίσχυση του φράγματος δεξαμενών.

Η επιτυχής έρευνα αυτής της ολοκαίνουργιας μεθόδου διαδικασίας έχει πραγματοποιήσει τις δυνατότητες για τους εργάτες οικοδομών να διευθύνουν την οικοδόμηση του σωλήνα περιβλημάτων, του σωρού μετατοπίσεων, και του υπόγειου συνεχούς τοίχου, καθώς επίσης και των δυνατοτήτων για τη σήραγγα σωλήνας-ανύψωσης και ασπίδων για να περάσουν μέσω των διάφορων θεμελίων σωρών χωρίς εμπόδια, όταν δεν αφαιρούνται οι παρεμποδίσεις, όπως ο σχηματισμός αμμοχάλικου και λίθων, ο σχηματισμός σπηλιών, το παχύ στρώμα κινούμενων άμμων, ισχυρό necking κάτω από το σχηματισμό, το διάφορο ίδρυμα σωρών και ενισχυμένη η χάλυβας συγκεκριμένη δομή.

Η μέθοδος κατασκευής rotator έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις αποστολές κατασκευής περισσότερων από 5000 προγραμμάτων στις θέσεις της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας, περιοχή του Χογκ Κογκ, της Σαγκάη, Hangzhou, του Πεκίνου και Tianjin. Βεβαίως θα παίξει μια μεγαλύτερη αστική οικοδόμηση ρόλου στο μέλλον και άλλους τομείς οικοδόμησης ιδρύματος σωρών.

 

Τα πλεονεκτήματα rotator περιβλημάτων για την κατασκευή

 

1.  Κανένας θόρυβος, καμία δόνηση, και υψηλή ασφάλεια

2.  Χωρίς λάσπη, καθαρή επιφάνεια εργασίας, καλή περιβαλλοντική φιλική διάθεση, που αποφεύγει τη δυνατότητα για τη λάσπη να εισαχθεί η συγκεκριμένη, υψηλή ποιότητα σωρών, που ενισχύει την πίεση δεσμών του σκυροδέματος στο φραγμό χάλυβα

3. Κατά τη διάρκεια της διάτρησης κατασκευής, τα χαρακτηριστικά του στρώματος και του βράχου μπορούν να διακριθούν άμεσα

4.  Η ταχύτητα διάτρυσης είναι γρήγορη και φθάνει για 14m/h για το γενικό εδαφολογικό στρώμα

5. Το βάθος διάτρυσης είναι μεγάλο και φθάνει σε περίπου 80m σύμφωνα με την κατάσταση του εδαφολογικού στρώματος

6.  Η τρύπα που διαμορφώνει το κατακόρυφο είναι εύκολο να κυριαρχηθεί, το οποίο μπορεί να είναι ακριβές στο 1/500

7. Καμία κατάρρευση τρυπών δεν θα προκληθεί, και η τρύπα που διαμορφώνει την ποιότητα είναι υψηλή.

8. Η τρύπα που διαμορφώνει τη διάμετρο είναι τυποποιημένη, με λίγο γεμίζοντας παράγοντα. Συγκριμένος με άλλη τρύπα που διαμορφώνει τις μεθόδους, μπορεί να σώσει πολλή συγκεκριμένη χρήση

9. Το καθάρισμα τρυπών είναι λεπτομερές και γρήγορο. Η λάσπη διατρήσεων στο κατώτατο σημείο τρυπών μπορεί να είναι σαφής σε περίπου 3.0cm.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

TR1505
Λειτουργώντας συσκευή Διάμετρος της τρύπας τρυπανιών χιλ. Φ800-Φ1500
Περιστροφική ροπή KN.m 1500/975/600 στιγμιαίων 1800
Περιστροφική ταχύτητα περιστροφή/λεπτό 1.6/2.46/4.0
Χαμηλότερη πίεση του μανικιού KN Max.360KN+Dead weight210KN
Τράβηγμα της δύναμης του μανικιού KN 2444 στιγμιαία 2690
Πίεση-τράβηγμα του κτυπήματος χιλ. 750
Βάρος τόνος 31+ (επιλογή και εγκατάσταση της διαδρομής) 7
Σταθμός υδραυλικής παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Πρότυπο μηχανών   ISUZU AA-6HK1XQP
Δύναμη μηχανών Kw/rpm 183.9/2000
Πλήρης κατανάλωση μηχανής g/kwh 226.6 (όταν το μέγιστο ποσοστό δύναμης)
Βάρος τόνος 7
Τρόπος ελέγχου   Συνδεμένος με καλώδιο τηλεχειρισμός

 

TR1505 Rotator σωληνώσεων για την οικοδόμηση ιδρύματος σωρών με τη διάμετρο 8 - 15m 0

 

Ομάδα Sinovo ως κύρια κινεζική εστίαση προμηθευτών εξοπλισμού ιδρύματος στο τεχνολογικό innovonation εξοπλισμού ιδρύματος, που είναι κύρια μιας ισχυρής ομάδας έρευνας και ανάπτυξης, και είμαστε επιχειρήσεις μιας επαγγελματικές υψηλής τεχνολογίας που εργάζονται στην έρευνα μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής και ειδικεμένος στην Ε&Α μηχανημάτων οικοδόμησης, κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσίες και για να βοηθήσουν τους πελάτες στην οικοδόμηση Management.Relying στα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων οικοδόμησης της Κίνας, επιμένουμε στην εφαρμογή επιστημονικού και τη τεχνολογική καινοτομία, τη χρήση της διεθνούς προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής, τα τοπ διεθνή και εσωτερικά μέρη, προσιτότητα προϊόντων το διεθνές προηγμένο επίπεδο. Υιοθετήστε τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία κατασκευής και την κορυφή ccessories από διεθνής και εσωτερικός, έτσι ώστε τα προϊόντα έχουν φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

Η βαριά κατασκευή βιομηχανίας Sinovo στηρίζεται στην καινοτομία, το κύριο θέμα είναι «πράσινη ενέργεια», «χαμηλός άνθρακας και προστασία του περιβάλλοντος " για το development.towards ένας στερεός και ισχυρός ρυθμός στην επιχειρηματική ανάπτυξη από τα πηδήματα και τα όρια, για να επιτύχει μια σειρά σημαντικής ανακάλυψης στον ξένο αποκλεισμό τεχνολογίας σπασιμάτων, εθνικοποίηση προϊόντων πυρήνων, να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη τυποποίησης βιομηχανίας των πράσινων προϊόντων. Τα ώριμα προϊόντα έχουν το TR1505, TR2005H, TR2005L, TR2605H, rotator περιβλημάτων TR3505H.

 

Η βαριά βιομηχανία Sinovo στηρίζεται στην πλούσια εμπειρία intemnational της εφαρμοσμένης μηχανικής ιδρύματος και την πλήρη λύση του εξοπλισμού ιδρύματος που θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τη μεγαλύτερη αξία για την κοινότητα και τους πελάτες, να προσπαθήσει να χτίσουμε μια νέα κατάσταση για την κατασκευή μηχανημάτων οικοδόμησης.

 

Επιχειρήσεις που εμμένουν στη φιλοσοφία ανάπτυξης μαζί με τους χρήστες. Για να προωθήσουν την ανάπτυξη των γίνοντων μηχανήματα σημαντικών συνεισφορών κατασκευής της Κίνας.

 

 

Στοιχεία επαφής

 

Πεκίνο Sinovo διεθνής Co. βιομηχανίας Corp & Sinovo βαριά, ΕΠΕ
Πρόσωπο επαφών: Κα Nancy Fan
Γραφείο: (86) - 10-5190 9163
Ιστός: το www.chinadrillingequipment.com

 

Οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες για την προδιαγραφή, μετά από την υπηρεσία πώλησης, την τιμή, κ.λπ., παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερο να έρθει σε επαφή με με μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171