products

PHC συγκεκριμένο 5.24m/Min 650mm υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SINOVO
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
Αριθμό μοντέλου: VY60A
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διεθνής συσκευασία περίπτωσης χαρτοκιβωτίων εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: Υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών Πρότυπο: VY60A
Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001 Max.piling πίεση (TF): 60
Max.piling ταχύτητα (m/min) %22: 5.24 Συσσώρευση του κτυπήματος (μ): 1.5M
Γυρίζοντας γωνία (°): 12 Κτύπημα ανόδου (χιλ.): 650
Υψηλό φως:

5.24m/min υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών

,

οδηγός σωρών 1.5m υδραυλικός στατικός

,

οδηγός σωρών 650mm υδραυλικός στατικός


Περιγραφή προϊόντων

Συγκεκριμένος σωρός PHC με το γρήγορο πιέζοντας οδηγό σωρών ταχύτητας υδραυλικό στατικό

 

Ο υδραυλικός οδηγός σωρών στατικής σειράς της VY είναι ένας νέος φιλικός προς το περιβάλλον εξοπλισμός οικοδόμησης ιδρύματος σωρών με διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα καμίας ρύπανσης, κανενός θορύβου, και της γρήγορης οδήγησης σωρών, υψηλής - ποιοτικός σωρός. Είναι αντιπροσωπεύει τη μελλοντική τάση ανάπτυξης της συσσώρευσης των μηχανημάτων. Ο υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών σειράς της VY έχει περισσότερες από 10 ποικιλίες, η ικανότητα πίεσης από 60 τόνους σε 1200 τόνους. Χρησιμοποίηση υψηλή - τα ποιοτικά υλικά και τα τμήματα, που υιοθετούν τις μοναδικές υδραυλικές μεθόδους σχεδίου και επεξεργασίας συσσώρευσης εξασφαλίζουν τον καθαρό και ιδιαίτερα την αξιοπιστία του υδραυλικού συστήματος. Υψηλός - η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη από το headstream. Παρέχουμε στην καλύτερη υπηρεσία και το εξατομικευμένο σχέδιο την έννοια «όλοι για τους πελάτες».

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

Ο υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών Sinovo απολαμβάνει τα κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του οδηγού σωρών όπως η υψηλή αποδοτικότητα, ενέργεια - αποταμίευση, φιλική προς το περιβάλλον και ούτω καθεξής. Εκτός αυτού, έχουμε περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά τεχνικής όπως επόμενα:

 

1.Unique σχέδιο της στερέωσης του μηχανισμού για κάθε σαγόνι που ρυθμίζεται με την επιφάνεια ρουλεμάν άξονων για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη περιοχή επαφών με το plie, να αποφύγει το σωρό.

2.Unique το σχέδιο της πλευράς/της γωνίας που συσσωρεύει τη δομή, βελτιώνει την ικανότητα της πλευράς/της γωνίας που συσσωρεύει, η δύναμη πίεσης της πλευράς/γωνία που συσσωρεύει μέχρι 60%-70% της κύριας συσσώρευσης. Η απόδοση είναι πολύ καλύτερη από την πλευρά/τη γωνία ένωσης που συσσωρεύει το σύστημα.

3.Unique το στερεώνοντας πίεση-κρατώντας σύστημα μπορεί αυτόματα να συμπληρώσει τα καύσιμα εάν το πετρέλαιο διαρροών κυλίνδρων, που εξασφαλίζει υψηλή αξιοπιστία της στερέωσης συσσωρεύει και υψηλός - ποιότητα της κατασκευής.

4.Unique πίεση-σταθεροποιημένο το τερματικό σύστημα δεν εξασφαλίζει κανένα επιπλέον σώμα στη μηχανή στην εκτιμημένη πίεση, βελτιώνοντας πολύ την ασφάλεια της λειτουργίας.

5.Unique το περπάτημα mechanisim με το σχέδιο φλυτζανιών λίπανσης θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την ανθεκτική λίπανση ώστε να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών της ρόδας ραγών.

6.Constant & το υψηλό σχέδιο υδραυλικών συστημάτων δύναμης ροής εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα συσσώρευσης.

 

 

Κύρια τεχνική παράμετρος

 

Παράμετρος VY60A VY80A
Max.piling πίεση (TF) 60 80

Max.piling
ταχύτητα (m/min)
Max 5.24 5.24
Λ. 1.8 1.37
Συσσώρευση του κτυπήματος (μ) 1.5 1.5

Κτύπημα κίνησης (μ)
Διαμήκης ρυθμός 1.6 1.6
Οριζόντιος ρυθμός 0,4 0,4
Γυρίζοντας γωνία (°) 12 12
Κτύπημα ανόδου (χιλ.) 650 650

Τύπος σωρών (χιλ.)
Τετραγωνικός σωρός F200-F300
Στρογγυλός σωρός Ф200-Ф300
Min.Side απόσταση σωρών (χιλ.) 350 350
Min.Corner απόσταση σωρών (χιλ.) 470 470

Γερανός

Max.hoist βάρος (τ)
5 5

Max.pile μήκος (μ)
10 10

Δύναμη (KW)
Κύρια μηχανή 22 22
Μηχανή γερανών 7.5 7.5

Συνολικά
διάσταση (χιλ.)
Μήκος εργασίας 6000 8000
Πλάτος εργασίας 3700 4280
Ύψος μεταφορών 3000 3000
Συνολικό βάρος (τ) 62 82

 

 

Βασικός οδηγός σωρών δομών υδραυλικός στατικός

 

1.Piling πλατφόρμα

Η συσσώρευση της πλατφόρμας είναι το κύριο εργαζόμενο σώμα της μηχανής, η οποία θα επιτύχει το σωρό φακέλλων, που συσσωρεύει τις διαδικασίες. Αποτελεσθείτε από τους σωρούς κυλίνδρων πίεσης, τις ακτίνες, τις στήλες, τα κιβώτια σωρών συνδετήρων, τον κύλινδρο κ.λπ. σωρών φακέλλων.

2.Side συσσώρευση του εξοπλισμού

Εάν θέλετε να χειριστείτε τη γωνία ή την πλευρά συσσωρεύοντας την εργασία, άμεσα μετατόπιση η κύρια συνέλευση κιβωτίων συνελεύσεων & στερέωσης κυλίνδρων πίεσης στην πλευρά που συσσωρεύει τη δομή, κατόπιν αποτύπωση, εγκατάσταση, και συνδέετε την υδραυλική σωλήνωση, κατά συνέπεια μπορεί να πραγματοποιήσει την πλευρά/τη γωνία που συσσωρεύει την εργασία.

3.Lifting μηχανισμός

Ο ανυψωτικός μηχανισμός αποτελείται από τη σύνθεση τεσσάρων ανυψωτικών κυλίνδρων και τέσσερα cantilevers. Οι τεσσάρων κυλίνδρων κύλινδροι ανελκυστήρων συνδέθηκαν με την κύρια μηχανή με τέσσερα cantilevers, και οι ράβδοι εμβόλων που αρθρώνονται με τα τέσσερα αυτοκίνητα περπατήματος, η ρύθμιση του κυλίνδρου ανελκυστήρων θα επιτύχουν τις μετακινήσεις σωμάτων. Ο οδηγός σωρών πίεσης μπορεί περπατώντας και γυρίζοντας από την κίνηση της ανύψωσης του μηχανισμού.

4.Crane

Ο γερανός εγκαθίσταται στον υδραυλικό στατικό οδηγό σωρών της VY, και χρησιμοποιείται κυρίως για την ανύψωση του προκατασκευασμένου σωρού είναι ένας βοηθητικός εξοπλισμός του οδηγού σωρών. Η δομή αυτού του γερανού είναι παρόμοια με τον υδραυλικό γερανό φορτηγών αποτελεσθείτε από το σύστημα ανελκυστήρων βραχιόνων, το σύστημα βαρούλκων, το περιστροφικό σύστημα και το υδραυλικό σύστημα ελέγχου. Το υδραυλικό σύστημα ελέγχου περιλαμβάνει μια χειρωνακτική πολυ-βαλβίδα, ελέγχει την αντίστοιχη βαλβίδα πολυ-τρόπων και επιτυγχάνει τις δραστηριότητες του εύρους, τυλίγοντας, περιστροφικός και της σύμπτυξης, κ.λπ.

5.Operation αρχή του γερανού

Υδραυλικό σύστημα ελέγχου: Η ροή πετρελαίου υδραυλικής πίεσης μέσω της περιστροφικής ένωσης στο σύστημα γερανών που παρέχεται από την υδραυλική αντλία. Η πίεση συστημάτων καθορίζεται από τη βαλβίδα υπερχείλισης της multidirectional βαλβίδας, η ρύθμιση πίεσης είναι MPA 18. Η λειτουργία χεριών μπορεί να επιτύχει, το βαρούλκο, να γυρίσει και το φλόκο που επεκτείνονται και που αποσύρουν.

 

PHC συγκεκριμένο 5.24m/Min 650mm υδραυλικός στατικός οδηγός σωρών 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171