Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το απλό κόστος operation.reduce, οι εργαζόμενοί μας πολύ συμπαθεί xyt-2B την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων. το sinovo του Πεκίνου είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Αστικές εργασίες που συμβουλεύονται Enginee

Γειά σου, είμαι μορφή Σιγκαπούρη clarance Mok, αγοράσαμε την περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων TR138D από το sinovo του Πεκίνου. καλύτερο quanlity, χαμηλότερη τιμή, ευχαριστώ πολύ!

—— TEG ΆΠΩ ΑΝΑΤΟΛΉ ΕΠΕ

Γρήγορη έρευνα whatsapp 008613801057171

—— Γρήγορη έρευνα whatsapp

Γεια, αυτό είναι Hotak από το Αφγανιστάν. Αγοράσαμε την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού sin300-ΙΙ από SINOVO. Τώρα είναι το τρίτο έτος. Η μηχανή μας τρέχει πολύ καλά.

—— Hotak

Διατάξαμε μερικά ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΏΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΝ, και η ποιότητα είναι γρήγορη και καλή υπηρεσία πολύ καλή, παράδοσης.

—— AYED

Διατάξαμε μια μονάδα περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων TR200D αυτό το έτος, η επιχείρηση sinovo υπό τον όρο ότι μια πολύ καλή υπηρεσία και μια γρήγορη παράδοση time.we είναι τόσο ικανοποιητικά

—— PT

Είμαι Online Chat Now

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
Εργοστάσιο εργοτάξιο οικοδομής
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : SINOVO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 20 Million-30 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 

Από το αρχές της δεκαετίας του '90, τα μέλη σπονδυλικών στηλών SINOVO έχουν εξυπηρετήσει στον τομέα των μηχανημάτων κατασκευής. Μετά από περισσότερο από 20 έτη ανάπτυξης και καινοτομίας, η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία συνεργασίας με πολλούς τοπ κατασκευαστές εξοπλισμού στον κόσμο και τους διάσημους κατασκευαστές εξοπλισμού στην Κίνα, και έχει κερδίσει πολλά βραβεία στα προγράμματα εξαγωγής μηχανημάτων και εξοπλισμού εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας για πολλά χρόνια.

 

Το 2008, η επιχείρηση πραγματοποίησε τη στρατηγική ολοκλήρωση και είδρυσε την επιχείρηση TEG ΆΠΩ ΑΝΑΤΟΛΉ στη Σιγκαπούρη για να ενισχύσει ανάπτυξη της νοτιοανατολικής ασιατικής αγοράς.

 

Το 2010, η επιχείρηση επένδυσε στη βάση παραγωγής και κατασκευής της αναδυόμενης ζώνης επίδειξης βιομηχανίας Hebei Xianghe, που καλύπτει μια περιοχή 67 MU, με μια συνολική επένδυση 120 εκατομμύρια yuan, συμμετέχων στην Ε&Α και την κατασκευή των μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής σωρών, την ανύψωση, τη διάτρηση φρεατίων νερού και το γεωλογικό εξοπλισμό εξερεύνησης.

 

Το Πεκίνο Sinovo διεθνές & βαριά Co. ΕΠΕ βιομηχανίας Sinovo είναι ISO9001: 2000 επικυρωμένος κατασκευαστής των εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων και της συσσώρευσης των εγκαταστάσεων γεώτρησης. Από την αρχή μας, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλή - ποιοτικός τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός στους σφαιρικούς πελάτες. Χάρι στις προσπάθειές μας κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε καθιερώσει μια βάση παραγωγής που καταλαμβάνει έναν τομέα 7, 800 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένη με πάνω από 50 κομμάτια του εξοπλισμού. Προκειμένου να ικανοποιήσει η αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά, εργαζόμαστε συνεχώς για να αυξήσουμε τη ικανότητα παραγωγής μας. Τώρα η ετήσια παραγωγή μας για τις εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων είναι 1, 000 μονάδες οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού είναι 250 μονάδες και οι περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων είναι 120 μονάδες. Επιπλέον, χάρι στη σκληρή δουλειά των επαγγελματικών μηχανικών μας, είμαστε στην πρώτη γραμμή του τομέα των ηλεκτρονικών υδραυλικών συστημάτων ελέγχου και κίνησης, ο οποίος βοηθούν να κρατήσουν τον τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό μας ανταγωνιστικό στην αγορά. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη του Πεκίνου, η πρωτεύουσα της Κίνας. Εδώ έχουμε πρόσβαση στην κατάλληλη μεταφορά, το άφθονο εργατικό δυναμικό, και τη προηγμένη τεχνολογία. Αυτό διευκολύνει την παραγωγή και τη ναυτιλία των προϊόντων μας και επιτρέπει σε μας για να τους παρέχει σε χαμηλότερες τιμές.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alan Wang

Τηλ.:: 86+ 13801057171

Φαξ: 86-10-51908780

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)